whatsapp

Öğretmenlerimiz Atatürk’ün ışığıdır!

GÜNDEM 22.11.2019 - 23:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğretmenlerimiz Atatürk’ün ışığıdır!

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz… Hangi koşullarda? Binlerce öğretmenin atama beklediği, atanamadığı için ayak işleri, seyyar satıcılık vb.siler yaptıkları koşullarda! Bu, utanç verici bir tablodur. Öte yandan, görevdeki öğretmenlerin de özlük haklarının kısıtlı olması, eğitimimizin bir başka can alıcı sorunudur. Buna rağmen öğretmenlerimiz canla başla görevlerini yapıyor; çağdaş Türkiye’nin aydınlık geleceğine pırıl pırıl gençler yetiştiriyorlar. Öğretmenlerimiz, çağdaş Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in sönmeyen ışığıdır. Gazi’nin devrimci ateşini yarınlara onlar taşıyor. O ateşi daha ileri taşıyacak olan çocuklarımızı onlar yetiştiriyor… Tüm öğretmenlerimizin Günü’nü, bu bilincin ışığında, saygı, sevgi ve minnetle kutluyoruz. Seydişehir Gündem

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz…

Hangi koşullarda?

Binlerce öğretmenin atama beklediği, atanamadığı için ayak işleri, seyyar satıcılık vb.siler yaptıkları koşullarda!

Bu, utanç verici bir tablodur.

Öte yandan, görevdeki öğretmenlerin de özlük haklarının kısıtlı olması, eğitimimizin bir başka can alıcı sorunudur.

Buna rağmen öğretmenlerimiz canla başla görevlerini yapıyor; çağdaş Türkiye’nin aydınlık geleceğine pırıl pırıl gençler yetiştiriyorlar.

Öğretmenlerimiz, çağdaş Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in sönmeyen ışığıdır. Gazi’nin devrimci ateşini yarınlara onlar taşıyor. O ateşi daha ileri taşıyacak olan çocuklarımızı onlar yetiştiriyor…

Tüm öğretmenlerimizin Günü’nü, bu bilincin ışığında, saygı, sevgi ve minnetle kutluyoruz.

Seydişehir Gündem

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.