whatsapp

Öğrencilerin gençlik kampı sona erdi

BELEDİYE 22.09.2019 - 13:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilerin gençlik kampı sona erdi

Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen lise öğrencilerin katıldığı gençlik kampı sona erdi. Gençlik kampı" etkinliğinin son gecesinde kamp ateşi yakıldı. Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Beyşehir’de gerçekleştirilen öğrencilerin katıldığı gençlik kampının son gününde öğrencilerle kamp ateşi yaktı. Değerler eğitimi konusunda bilgi verilen öğrenciler kampta birçok aktivite ve eğitime katılırken kamp süresince kampçılık ilkeleri, doğada yön bulma, ip ve düğüm atma, güvenli yaşam kültürü, kardeşlik gibi eğitimler verildi.

Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen lise öğrencilerin katıldığı gençlik kampı sona erdi.

Gençlik kampı" etkinliğinin son gecesinde kamp ateşi yakıldı. Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Beyşehir’de gerçekleştirilen öğrencilerin katıldığı gençlik kampının son gününde öğrencilerle kamp ateşi yaktı.

Değerler eğitimi konusunda bilgi verilen öğrenciler kampta birçok aktivite ve eğitime katılırken kamp süresince kampçılık ilkeleri, doğada yön bulma, ip ve düğüm atma, güvenli yaşam kültürü, kardeşlik gibi eğitimler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.