whatsapp

Öğrencilere giyecek yardımı

SİVİL TOPLUM 23.10.2018 - 14:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilere giyecek yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin her yıl gelenek haline getirmiş olduğu öğrencilere eğitim yardımı bu yıl da devam etti. Yardım kapsamında 850 öğrenciye 850 çift bot temin edilerek, İlçe Kaymakamımız Sn. Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar vasıtasıyla ve okul müdürlerinin çalışmaları sonucunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük: ‘Her yıl bu sosyal sorumluluğu kendilerinde gören ve gelenek haline getiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, Odalar ve Borsalar Birliği yönetim kuruluna ve yardımların sağlıklı bir şekilde öğrencilere ulaşmasını sağlayan Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a şahsım ve odam adına teşekkür ederim’’  dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin her yıl gelenek haline getirmiş olduğu öğrencilere eğitim yardımı bu yıl da devam etti.

Yardım kapsamında 850 öğrenciye 850 çift bot temin edilerek, İlçe Kaymakamımız Sn. Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar vasıtasıyla ve okul müdürlerinin çalışmaları sonucunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük: ‘Her yıl bu sosyal sorumluluğu kendilerinde gören ve gelenek haline getiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, Odalar ve Borsalar Birliği yönetim kuruluna ve yardımların sağlıklı bir şekilde öğrencilere ulaşmasını sağlayan Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a şahsım ve odam adına teşekkür ederim’’  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.