whatsapp

Öğrencilerden hastane ziyareti

EĞİTİM 14.01.2020 - 19:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilerden hastane ziyareti

Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi öğrencileri Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek çiçek verdi. Öğrenciler, “Hastanemizde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizlere bu fırsatı veren Milli Eğitim müdürümüze, okul müdürümüze, sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz” diye konuştular. Okul Müdürü Mustafa Doğan, amaçlarının hastanede yatan hastalara moral vermek olduğunu belirterek, "Okul olarak, öğrencilerimize farkındalık kazandırmak adına hastalarımızın moralini yüksek tutmak ve onların yalnız olmadığını göstermek amacıyla öğrenci arkadaşlarımız anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerimize teşekkür eder hastanemizde yatan ve tedavi olan bütün hasta kardeşlerimize yüce Allah'tan sağlık ve yakınlarına da sabır diliyorum." dedi.

Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi öğrencileri Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek çiçek verdi.

Öğrenciler, “Hastanemizde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizlere bu fırsatı veren Milli Eğitim müdürümüze, okul müdürümüze, sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz” diye konuştular.

Okul Müdürü Mustafa Doğan, amaçlarının hastanede yatan hastalara moral vermek olduğunu belirterek, "Okul olarak, öğrencilerimize farkındalık kazandırmak adına hastalarımızın moralini yüksek tutmak ve onların yalnız olmadığını göstermek amacıyla öğrenci arkadaşlarımız anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerimize teşekkür eder hastanemizde yatan ve tedavi olan bütün hasta kardeşlerimize yüce Allah'tan sağlık ve yakınlarına da sabır diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.