whatsapp

Öğrenciler yerli malı haftasını kutladı

EĞİTİM 18.12.2019 - 01:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrenciler yerli malı haftasını kutladı

Seydişehir’in Kavak Mahallesi ilkokulunda tutum, yatırım ve Türk malları haftası kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okullarda tutum, yatırım ve Türk malları haftasını farklı etkinlikler ile kutladıklarını belirtirken, öğrencilere sınıflarında yerli malının öneminin anlatıldığını söyledi. Kavak ilkokulundaki kutlamalara İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, jandarma komutanı Yahya Koca, Köy muhtarı Baki Şahin katıldı.

Seydişehir’in Kavak Mahallesi ilkokulunda tutum, yatırım ve Türk malları haftası kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okullarda tutum, yatırım ve Türk malları haftasını farklı etkinlikler ile kutladıklarını belirtirken, öğrencilere sınıflarında yerli malının öneminin anlatıldığını söyledi.

Kavak ilkokulundaki kutlamalara İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, jandarma komutanı Yahya Koca, Köy muhtarı Baki Şahin katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.