whatsapp

Öğrenciler 300 sedir ve çam fidanı dikti

EĞİTİM 09.04.2017 - 11:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrenciler 300 sedir ve çam fidanı dikti

Orman Haftası nedeniyle Seydişehir Kavak Mahallesi ilkokul öğrencileri ve velileri okul bahçesine Orman İşletme Şefliği öncülüğünde 300 adet sedir ve çamı toprakla buluşturdu.
Konu ile ilgili olarak  bilgi veren İlçe  Milli Eğitim Müdürü Tahir  Kibar, öğrencilere fidan sevgisini aşılamayı amaçladıklarını söyledi. Kibar, ‘’ Çocuklar ülkemizin geleceği. Küçük yaşta onları çevresine duyarlı insanlar olması için yetiştiren öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarla, ailelerle burada fidan dikmek çok güzel. Öğrencilerimize ve  insanlarımıza ormanların önemini hatırlatmak için okullarımıza katkı sağlayan Orman İşletme Şefliğine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Orman  İşletme  Şefi Halil  Kabakçı, öğretmen, öğrenci, veliler katıldı.
Orman Haftası nedeniyle Seydişehir Kavak Mahallesi ilkokul öğrencileri ve velileri okul bahçesine Orman İşletme Şefliği öncülüğünde 300 adet sedir ve çamı toprakla buluşturdu.

Konu ile ilgili olarak  bilgi veren İlçe  Milli Eğitim Müdürü Tahir  Kibar, öğrencilere fidan sevgisini aşılamayı amaçladıklarını söyledi.

Kibar, ‘’ Çocuklar ülkemizin geleceği. Küçük yaşta onları çevresine duyarlı insanlar olması için yetiştiren öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarla, ailelerle burada fidan dikmek çok güzel. Öğrencilerimize ve  insanlarımıza ormanların önemini hatırlatmak için okullarımıza katkı sağlayan Orman İşletme Şefliğine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Orman  İşletme  Şefi Halil  Kabakçı, öğretmen, öğrenci, veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.