whatsapp

Muhtarlarla istişare toplantısı

SİVİL TOPLUM 09.07.2020 - 14:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlarla istişare toplantısı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Belediye Düğün Salonunda sosyal mesafe kurullarına uyularak gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yahya İsa Koca, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, MEDAŞ Sorumlusu Şerafettin Özdemir, Belediye Birim Müdürleri ve muhtarlar katıldı. Kaymakam Aydın Erdoğan; “Koronvirüs salgını süresince Belediye Başkanımız ile birlikte sizlerin yanında olmaya çalıştık. Biz burada bir ekibiz, bir aileyiz. Çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Pandemi sürecinde Vefa Destek Gurubu olarak çok güzel bir çalışma örneği sergiledik. Birlik ve beraberlik içerisinde Belediyemiz, siz muhtarlarımız, STK’larımız ve kamu kurumlarımızla ihtiyaç sahiplerimize ulaştık. Ben çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz. Kurum amirlerimiz buradalar sormak istediğini sorularınızı, isteklerinizi ve taleplerinizi kendilerine iletebilirsiniz” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Ekiplerimiz 55 mahallemizin tamamında çalışmalarına belirli bir program dâhilinde devam ediyor. “dedi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Belediye Düğün Salonunda sosyal mesafe kurullarına uyularak gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yahya İsa Koca, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, MEDAŞ Sorumlusu Şerafettin Özdemir, Belediye Birim Müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan; “Koronvirüs salgını süresince Belediye Başkanımız ile birlikte sizlerin yanında olmaya çalıştık. Biz burada bir ekibiz, bir aileyiz. Çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Pandemi sürecinde Vefa Destek Gurubu olarak çok güzel bir çalışma örneği sergiledik. Birlik ve beraberlik içerisinde Belediyemiz, siz muhtarlarımız, STK’larımız ve kamu kurumlarımızla ihtiyaç sahiplerimize ulaştık. Ben çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz. Kurum amirlerimiz buradalar sormak istediğini sorularınızı, isteklerinizi ve taleplerinizi kendilerine iletebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Ekiplerimiz 55 mahallemizin tamamında çalışmalarına belirli bir program dâhilinde devam ediyor. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.