whatsapp

Muhtarlara yeni görevler geliyor

SİVİL TOPLUM 17.10.2019 - 01:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlara yeni görevler geliyor

Türkiye Muhtarlar Derneği, Bakanlık nezdinde muhtarlara yeni görevler verileceği öğrenildi. Bakanlık nezdinde muhtarlara yeni görevler verileceğini belirten Muhtarlar Derneği yetkilileri, "Muhtarlarımızın sorunları, yapacakları işler bir kitapçık haline geldi ve yakın zamanda muhtarlar daire başkanımız ve İçişleri Bakanımız açıklayacak. Ankara'da hem Bakanlık nezdinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapmış olduğumuz görüşmeler var. Sorumluluğumuz çok ama yetkimiz olmadığı bildirdik. Girişimler neticesinde bakanlık nezdinde muhtarlarımıza yeni görevler verilecek.’’ Denildi.

Türkiye Muhtarlar Derneği, Bakanlık nezdinde muhtarlara yeni görevler verileceği öğrenildi.
Bakanlık nezdinde muhtarlara yeni görevler verileceğini belirten Muhtarlar Derneği yetkilileri, "Muhtarlarımızın sorunları, yapacakları işler bir kitapçık haline geldi ve yakın zamanda muhtarlar daire başkanımız ve İçişleri Bakanımız açıklayacak. Ankara'da hem Bakanlık nezdinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapmış olduğumuz görüşmeler var. Sorumluluğumuz çok ama yetkimiz olmadığı bildirdik. Girişimler neticesinde bakanlık nezdinde muhtarlarımıza yeni görevler verilecek.’’ Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.