whatsapp

Muhtarlar derneği kuruldu

SİVİL TOPLUM 15.10.2019 - 18:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlar derneği kuruldu

Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Levent Karaarslan başkanlığında kuruldu. Başkan Levent Karaarslan, “55 mahalle muhtarlarımızın, birlik ve beraberliğini tesis etmek, Seydişehir’imizin birliğine, dirliğine ve geleceğe bir nebzede olsa katkıda bulunmak için derneğimizi yeniden kurdu. Memleketimize hayırlı olsun’’ Yönetim kurulu başkanı: Levent Karaarslan, Başkan Yardımcısı: Gülbüs Erdoğan, Üyeler: Züka Nalinci, Hasan Hakan Ustaoğlu, Mustafa Çağlayan ve Oğuz Koç.

Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Levent Karaarslan başkanlığında kuruldu.

Başkan Levent Karaarslan, “55 mahalle muhtarlarımızın, birlik ve beraberliğini tesis etmek, Seydişehir’imizin birliğine, dirliğine ve geleceğe bir nebzede olsa katkıda bulunmak için derneğimizi yeniden kurdu. Memleketimize hayırlı olsun’’

Yönetim kurulu başkanı: Levent Karaarslan, Başkan Yardımcısı: Gülbüs Erdoğan,

Üyeler: Züka Nalinci, Hasan Hakan Ustaoğlu, Mustafa Çağlayan ve Oğuz Koç.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.