whatsapp

Muay thai takımı madalyasız dönmüyor

SPOR 11.02.2020 - 00:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muay thai takımı madalyasız dönmüyor

03-08 Şubat tarihlerinde Nevşehir Kozaklı ’da düzenlenen Türkiye Büyükler Muay Thai Şampiyonasında Seydişehir Belediye spor Kulübü sporcuları Ömer Babacan, Muhammet Ali Çatlıoğlu ve Büşra Tunç bronz madalya alarak döndü. Başarılı Muay Thai Sporcusu Ömer Babacan:” Her zaman çok çalışarak adımızı duyurmak istiyoruz ve her turnuvadan da madalyalarla dönerek bunu başardığımızı düşünüyoruz. Spora ve sporcuya her zaman destek olan Belediye başkanımız Mehmet Tutal ve Fen İşleri müdürümüz İsa Çiftçiye teşekkür ederiz.” dedi.

03-08 Şubat tarihlerinde Nevşehir Kozaklı ’da düzenlenen Türkiye Büyükler Muay Thai Şampiyonasında Seydişehir Belediye spor Kulübü sporcuları Ömer Babacan, Muhammet Ali Çatlıoğlu ve Büşra Tunç bronz madalya alarak döndü.

Başarılı Muay Thai Sporcusu Ömer Babacan:” Her zaman çok çalışarak adımızı duyurmak istiyoruz ve her turnuvadan da madalyalarla dönerek bunu başardığımızı düşünüyoruz. Spora ve sporcuya her zaman destek olan Belediye başkanımız Mehmet Tutal ve Fen İşleri müdürümüz İsa Çiftçiye teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.