whatsapp

Model uçak kursu tamamlandı

EĞİTİM 24.12.2018 - 22:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Model uçak kursu tamamlandı

Türk Hava Kurumu (THK) Seydişehir Şubesi,  Seyitharun İmamhatip Ortaokulu İşbirliği ile açılan model uçak kursu tamamlandı. Bir ay süren kursun 13 öğrenciyle tamamlandığı ifade eden model uçak rehber öğretmeni Beytullah Akçapa, kursiyerlerin, okul bahçesinde yaptıkları model uçaklarını sevinçle uçurduklarını söyledi. Okul Müdürü Mehmet Günay ; “Model uçak iyi bir hobi olmanın ötesinde uçuş prensiplerini daha iyi anlamaya yardımcı bir araçtır. Model uçak havacılığın temelidir, bu nedenle havacılığa ilgi duyan öğrencilerimizi bu alanda eğitmek istiyoruz. Hızla gelişen teknoloji, gençlerin önüne yeni olanaklar sunuyor. Bu olanaklar gençleri bazen günlük hayattan uzaklaştırıyor. Okul olarak gençlerimize güzel bir hobi kazandırmak ve havacılık sevdasını onların genç yüreklerine aşılamak istiyoruz. THK başkanı Enes Acar beye desteklerinden dolayı teşekkür ederim ” dedi

Türk Hava Kurumu (THK) Seydişehir Şubesi,  Seyitharun İmamhatip Ortaokulu İşbirliği ile açılan model uçak kursu tamamlandı.

Bir ay süren kursun 13 öğrenciyle tamamlandığı ifade eden model uçak rehber öğretmeni Beytullah Akçapa, kursiyerlerin, okul bahçesinde yaptıkları model uçaklarını sevinçle uçurduklarını söyledi.

Okul Müdürü Mehmet Günay ; “Model uçak iyi bir hobi olmanın ötesinde uçuş prensiplerini daha iyi anlamaya yardımcı bir araçtır. Model uçak havacılığın temelidir, bu nedenle havacılığa ilgi duyan öğrencilerimizi bu alanda eğitmek istiyoruz. Hızla gelişen teknoloji, gençlerin önüne yeni olanaklar sunuyor. Bu olanaklar gençleri bazen günlük hayattan uzaklaştırıyor. Okul olarak gençlerimize güzel bir hobi kazandırmak ve havacılık sevdasını onların genç yüreklerine aşılamak istiyoruz. THK başkanı Enes Acar beye desteklerinden dolayı teşekkür ederim ” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.