whatsapp

Minik öğrencilerin geri dönüşüm sergisi

EĞİTİM 09.04.2019 - 02:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Minik öğrencilerin geri dönüşüm sergisi

Seydişehir Kardelen Anaokulunda gerçekleştirilen Eko Okul Projesi kapsamında yapılan geri dönüşüm sergisi renkli görüntülere sahne oldu. Miniklerin geri dönüşüm malzemeleriyle yaptığı oyuncak ve çantalar kıyafetler ve çeşitli eşyalar davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Kardelen Anaokulu Okul Müdürü Dilek Kara, " Öğrencilerimize de daha küçük yaşlarda geri dönüşümü anlatmaktayız. Çöpe atılanların yeniden üretime kazandırılması ve çevrenin korunmasında öğrencilerin küçük yaşlarda bilinçlendirilmesi çalışmasına eğitim öğretim yılı başından itibaren başladık. Evlerimizde kullanılmayan atıkların tekrar kullanılır hale gelmesini sağlıyoruz. Bu sergiden emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Okul yöneticisi öğretmen ve velilileri kutlayan Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’Sergiyi gezdiğimiz zaman gördük ki bu yaşlarda yavrularımızın ortaya çıkardığı eserler bizi mutlu kılan güzelliklerdir” diye konuştu. Sergiye, açılışına Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, veliler katıldı.

Seydişehir Kardelen Anaokulunda gerçekleştirilen Eko Okul Projesi kapsamında yapılan geri dönüşüm sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Miniklerin geri dönüşüm malzemeleriyle yaptığı oyuncak ve çantalar kıyafetler ve çeşitli eşyalar davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

Kardelen Anaokulu Okul Müdürü Dilek Kara, " Öğrencilerimize de daha küçük yaşlarda geri dönüşümü anlatmaktayız. Çöpe atılanların yeniden üretime kazandırılması ve çevrenin korunmasında öğrencilerin küçük yaşlarda bilinçlendirilmesi çalışmasına eğitim öğretim yılı başından itibaren başladık. Evlerimizde kullanılmayan atıkların tekrar kullanılır hale gelmesini sağlıyoruz. Bu sergiden emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Okul yöneticisi öğretmen ve velilileri kutlayan Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’Sergiyi gezdiğimiz zaman gördük ki bu yaşlarda yavrularımızın ortaya çıkardığı eserler bizi mutlu kılan güzelliklerdir” diye konuştu.

Sergiye, açılışına Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.