whatsapp

Milletvekili Babaoğlu’nun Mahalle Ziyaretleri

SİYASET 30.09.2017 - 14:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Babaoğlu’nun Mahalle Ziyaretleri

Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Seydişehir’in mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Dikilitaş Mahallesinde Belediye tarafından kurulan çim Sahanın açılışını yapan Milletvekili Mehmet Babaoğlu, AK Parti olarak sadece seçiminden seçime millete giden değil, her zaman milletin içinde yer alan bir siyaset anlayışa sahip olduklarını söyledi. Babaoğlu sözlerine, ‘’ Bostandere, Dikilitaş, Ketenli, Yaylacık, Çat, Yaylacık ve Mesudiye Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinliyoruz. Çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Çünkü bizler millete hizmet etmek için varız. Elimizden geldiği ölçüde milletimizle beraber olmaya çalışıyoruz.’’dedi.  Ziyaretlere, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 
Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Seydişehir’in mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Dikilitaş Mahallesinde Belediye tarafından kurulan çim Sahanın açılışını yapan Milletvekili Mehmet Babaoğlu, AK Parti olarak sadece seçiminden seçime millete giden değil, her zaman milletin içinde yer alan bir siyaset anlayışa sahip olduklarını söyledi.

Babaoğlu sözlerine, ‘’ Bostandere, Dikilitaş, Ketenli, Yaylacık, Çat, Yaylacık ve Mesudiye Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinliyoruz. Çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Çünkü bizler millete hizmet etmek için varız. Elimizden geldiği ölçüde milletimizle beraber olmaya çalışıyoruz.’’dedi. 

Ziyaretlere, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.