whatsapp

Milletvekili Altunyaldız, Seydişehir’de

SİYASET 09.09.2019 - 20:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Altunyaldız, Seydişehir’de

Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, STK başkanları ile bir araya gelerek yatırımlar ve Seydişehir'e yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Milletvekili Altunyaldız;"Bozkır, Beyşehir ve Seydişehir’de üretilen ürünlerin ekonomiye kazandırılıp hem ülkemizde hem de yurt dışına gönderilmesiyle bölgemizin kalkınmasını sağlamalıyız. Siz katılımcılardan aldığımız bilgiler ve fikirler ile verimliliği ve enerjisi yüksek bir toplantı oldu. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Seydişehir’de alüminyum yatırımlarının artması gerekli.Belediye Başkanımızın söylediği gibi Termal, sağlık ve turizm açısından Seydişehir için oldukça önemli. Bu konuda yeni bir açılımın sağlandığını görüyoruz. Organize Sanayi’nin faal üretme sayısının bir an evvel çoğaltılması üretim için ana noktalardan biri olarak gözüküyor. Şaban Cengiz Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları, Belediye Birim Müdürleri, ETİ A.Ş. Selçukgaz, Medaş ve Koski yetkilileri katıldı.

Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, STK başkanları ile bir araya gelerek yatırımlar ve Seydişehir'e yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Milletvekili Altunyaldız;"Bozkır, Beyşehir ve Seydişehir’de üretilen ürünlerin ekonomiye kazandırılıp hem ülkemizde hem de yurt dışına gönderilmesiyle bölgemizin kalkınmasını sağlamalıyız. Siz katılımcılardan aldığımız bilgiler ve fikirler ile verimliliği ve enerjisi yüksek bir toplantı oldu. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Seydişehir’de alüminyum yatırımlarının artması gerekli.Belediye Başkanımızın söylediği gibi Termal, sağlık ve turizm açısından Seydişehir için oldukça önemli. Bu konuda yeni bir açılımın sağlandığını görüyoruz. Organize Sanayi’nin faal üretme sayısının bir an evvel çoğaltılması üretim için ana noktalardan biri olarak gözüküyor.

Şaban Cengiz Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları, Belediye Birim Müdürleri, ETİ A.Ş. Selçukgaz, Medaş ve Koski yetkilileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.