whatsapp

Milletvekili Altunyaldız’dan teşekkür ziyareti

SİYASET 07.07.2018 - 13:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Altunyaldız’dan teşekkür ziyareti

24 Haziran seçim sonuçlarının ardından AK Parti Konya Milletvekili seçilen Ziya Altunyaldız, Seydişehir ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Partinin Seydişehir ilçe teşkilatıyla bir arayan gelen Altunyadız, seçim sürecinde özveriyle çok çalışan ve tam destek veren teşkilat üyelerine teşekkür etti. Daha sonra esnaflara ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Aydın Erdoğan’ı da makamında ziyaret eden Altunyaldız, burada yaptığı konuşmada, ‘’ Rabbim Mazlumların sesi ve umudu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a tekrar görev yapmayı nasip etti. Bizlerde bundan sonra Seydişehir’e yapılan hizmetlere hizmet katmak adına Meclis’ten her türlü desteği vereceğiz. Bizlere destek veren tüm teşkilat üyelerimize ve halkımıza bir kez daha teşekkürü borç biliyorum. Bundan böyle her şey Türkiye, her şey Konya için.” şeklinde konuştu. Ziyaretlerde milletvekiline AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da eşlik etti.
24 Haziran seçim sonuçlarının ardından AK Parti Konya Milletvekili seçilen Ziya Altunyaldız, Seydişehir ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Partinin Seydişehir ilçe teşkilatıyla bir arayan gelen Altunyadız, seçim sürecinde özveriyle çok çalışan ve tam destek veren teşkilat üyelerine teşekkür etti. Daha sonra esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Aydın Erdoğan’ı da makamında ziyaret eden Altunyaldız, burada yaptığı konuşmada,

‘’ Rabbim Mazlumların sesi ve umudu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a tekrar görev yapmayı nasip etti. Bizlerde bundan sonra Seydişehir’e yapılan hizmetlere hizmet katmak adına Meclis’ten her türlü desteği vereceğiz. Bizlere destek veren tüm teşkilat üyelerimize ve halkımıza bir kez daha teşekkürü borç biliyorum. Bundan böyle her şey Türkiye, her şey Konya için.” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde milletvekiline AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.