whatsapp

MHP’den barış harekâtı açıklaması

SİYASET 18.10.2019 - 00:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MHP’den barış harekâtı açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyüp Gül Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı “Barış Pınarı Harekâtı” ile ilgili mesaj yayınladı. Başkan Gül, ‘’Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtını gönülden ve tam bir destekle arkasında ve yanındayız” dedi. Bu Harekâtın bölgede barışı ve huzuru sağlayacağını ve Türkiye Cumhuriyeti olarak bölgemizde barışın ve huzurun teminatı olarak görülmekte ve barışın garantisi konumundadır. Türkiye Cumhuriyeti olarak hem içerde, hem de güney sınırımızda uygulanan algıyı, nifak tohumlarını ve terör odaklı saldırıları göz ardı etmek mümkün değildir. Terör yuvalarının ve teröristlerin hedefleri başlarına yıkılmakta, başarılı bir operasyonun yürütüldüğü ise nifak tohumları sevicilerin tavırları ve endişelerinden anlaşılmaktadır. Kurulmak istenen nifak koridorunun imha edilmesi maksadıyla kararlı siyaset ve kahramanca ruh devreye girmiştir. Türk milleti zalime Yavuz, mazluma Yunus olmanın yegâne göstergesi ve teminatıdır. Türkiye Cumhuriyeti şanlı tarihimizde de olduğu gibi geçmişte sağlanan huzur ve barış ortamının yeniden tahsisi için Suriye'nin kuzeyine beklenen ilk hamleyi yapmış ve inşallah zaferle bitirecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin çıkmış olduğu bu seferde Yüce Allah askerimizin ayağını taştan esirgesin, korusun, kollasın ve ordumuzun zaferle dönmesini muzaffer eylesin.

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyüp Gül Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı “Barış Pınarı Harekâtı” ile ilgili mesaj yayınladı.

Başkan Gül, ‘’Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtını gönülden ve tam bir destekle arkasında ve yanındayız” dedi. Bu Harekâtın bölgede barışı ve huzuru sağlayacağını ve Türkiye Cumhuriyeti olarak bölgemizde barışın ve huzurun teminatı olarak görülmekte ve barışın garantisi konumundadır. Türkiye Cumhuriyeti olarak hem içerde, hem de güney sınırımızda uygulanan algıyı, nifak tohumlarını ve terör odaklı saldırıları göz ardı etmek mümkün değildir. Terör yuvalarının ve teröristlerin hedefleri başlarına yıkılmakta, başarılı bir operasyonun yürütüldüğü ise nifak tohumları sevicilerin tavırları ve endişelerinden anlaşılmaktadır. Kurulmak istenen nifak koridorunun imha edilmesi maksadıyla kararlı siyaset ve kahramanca ruh devreye girmiştir.

Türk milleti zalime Yavuz, mazluma Yunus olmanın yegâne göstergesi ve teminatıdır. Türkiye Cumhuriyeti şanlı tarihimizde de olduğu gibi geçmişte sağlanan huzur ve barış ortamının yeniden tahsisi için Suriye'nin kuzeyine beklenen ilk hamleyi yapmış ve inşallah zaferle bitirecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin çıkmış olduğu bu seferde Yüce Allah askerimizin ayağını taştan esirgesin, korusun, kollasın ve ordumuzun zaferle dönmesini muzaffer eylesin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.