whatsapp

Meslek Lisesi Tarım Fuarında

EĞİTİM 22.03.2017 - 23:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Meslek Lisesi Tarım Fuarında

Seydişehir Tarım Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Konya 2017 Tarım Makineleri ve ekipmanları fuarına katıldı.
Konya' da 15. si açılan fuarı gezen öğretmen ve öğrenciler firmalardan bol bol bilgi aldılar . Açılışını Başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş' in yaptığı fuarda Türkiye ve yurt dışından yüzlerce firmanın katıldığı fuarı 300 bin kişinin  ziyaret etmesi bekleniyor. Konya'daki fuara Okul Müdürü Ömer DİNÇSOY , Müdür yardımcısı Mustafa SEVİNÇ , öğretmen ve öğrenciler katıldı.    Öğrencilerden fuar sonrası gözlemlerinde ilk dikkatlerini fuar alanının büyüklüğü olmuştur. Fuar alanındaki stantların ve stant çeşitliliği öğrenciler üzerinde etkili olmuştur. Kurumsallaşmış firmaların hazırlamış olduğu stantlar arasında gezerken sordukları sorulara stant görevlileri tarafından ciddi bir şekilde cevaplandırılması ve ilgilendikleri alanlarda derinlemesine bilgi edinmeleri öğrencilerimizin teknoloji konusundaki araştırma ve geliştirme alanında yol gösterici olduğunu belirtmişlerdir.    Okul Müdürü Ömer DİNÇSOY ; Fuarın öğrencilerimizin mesleki eğitimde kalitenin arttırılması, güncel teknoloji ve üretim gelişmelerin takibi, öğrencilerimizin gelecek perspektiflerinde katkı sağlanması için Konya  ve diğer şehirlerimizde tarım alanında yapılan etkinliklere katılımların sağlanması devam edecektir. dedi.   
Seydişehir Tarım Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Konya 2017 Tarım Makineleri ve ekipmanları fuarına katıldı.

Konya' da 15. si açılan fuarı gezen öğretmen ve öğrenciler firmalardan bol bol bilgi aldılar . Açılışını Başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş' in yaptığı fuarda Türkiye ve yurt dışından yüzlerce firmanın katıldığı fuarı 300 bin kişinin  ziyaret etmesi bekleniyor. Konya'daki fuara Okul Müdürü Ömer DİNÇSOY , Müdür yardımcısı Mustafa SEVİNÇ , öğretmen ve öğrenciler katıldı.

   Öğrencilerden fuar sonrası gözlemlerinde ilk dikkatlerini fuar alanının büyüklüğü olmuştur. Fuar alanındaki stantların ve stant çeşitliliği öğrenciler üzerinde etkili olmuştur. Kurumsallaşmış firmaların hazırlamış olduğu stantlar arasında gezerken sordukları sorulara stant görevlileri tarafından ciddi bir şekilde cevaplandırılması ve ilgilendikleri alanlarda derinlemesine bilgi edinmeleri öğrencilerimizin teknoloji konusundaki araştırma ve geliştirme alanında yol gösterici olduğunu belirtmişlerdir.

   Okul Müdürü Ömer DİNÇSOY ; Fuarın öğrencilerimizin mesleki eğitimde kalitenin arttırılması, güncel teknoloji ve üretim gelişmelerin takibi, öğrencilerimizin gelecek perspektiflerinde katkı sağlanması için Konya  ve diğer şehirlerimizde tarım alanında yapılan etkinliklere katılımların sağlanması devam edecektir. dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.