whatsapp

Merkez ilkokulu yıl sonu sergisi

EĞİTİM 18.05.2016 - 16:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Merkez ilkokulu yıl sonu sergisi

Merkez İlkokulu Okul Öncesi sınıflarının hazırlamış oldukları yılsonu sergisi Halk Eğitim Merkezi Salonunda açıldı.
Okul Müdürü Yasin Öşekci ‘’ Okulumuzun dört tane Anasınıfı ve toplam 100 öğrencisi var. Bir yıl boyunca büyük bir gayretle çalıştıklarını yakından takip ettik. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin emeklerini burada görünce ne büyük işler başarabildiklerine bir kez daha şahit olduk. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimiz Hatice Kübra Arabacı, Sümeyra Kara, Teslime Değirmenci ve Sema Nur Semerci’ ye, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim’’ dedi. Okul Müdürü Öşekci sergiye katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Kaymakam Sayın Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tutal, Milli Eğitim Müdürü Sayın Tahir Kibar, Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Fırat Ekinci, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve birçok davetlinin de katılmış oldukları sergide, Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin bir yıl boyunca yaptıkları etkinlikler sergileniyor.
Merkez İlkokulu Okul Öncesi sınıflarının hazırlamış oldukları yılsonu sergisi Halk Eğitim Merkezi Salonunda açıldı.

Okul Müdürü Yasin Öşekci ‘’ Okulumuzun dört tane Anasınıfı ve toplam 100 öğrencisi var. Bir yıl boyunca büyük bir gayretle çalıştıklarını yakından takip ettik. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin emeklerini burada görünce ne büyük işler başarabildiklerine bir kez daha şahit olduk. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimiz Hatice Kübra Arabacı, Sümeyra Kara, Teslime Değirmenci ve Sema Nur Semerci’ ye, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim’’ dedi.

Okul Müdürü Öşekci sergiye katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Kaymakam Sayın Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tutal, Milli Eğitim Müdürü Sayın Tahir Kibar, Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Fırat Ekinci, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve birçok davetlinin de katılmış oldukları sergide, Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin bir yıl boyunca yaptıkları etkinlikler sergileniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.