whatsapp

Mehteran plaket töreninde buluştu

SİVİL TOPLUM 20.11.2017 - 08:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mehteran plaket töreninde buluştu

2012 yılında kurulan Seydişehir Sancak Mehter takımı üyeleri 5’inci kuruluş yılını bir dinlenme tesislerinde ödül töreniyle kutladı.
Şehrin ekonomisine canlılık getirdiklerini belirten Sancak Mehteran Dernek Başkanı Ümit Demirci,  Konya Bölgesinin ilk özel mehter takımı olduğunu dile getirerek daha güçlü hale getirmek istediklerini söyledi. Ekibin kısa sürede kaynaşarak adeta profesyonelleri aratmadığını belirten Demirci, şu değerlendirmede bulundu, "Mehter takımımızda farklı meslekten memur, öğretmen, öğrenci, işçi, sanatkâr arkadaşlarımızdan zengin bir gurubumuz var. Konya ilçeleri ve komşu illerden Yoğun talep var. Bu işe yatkın yetenekli olan, milli değerlere sahip genç bir grup oluştu. Bu grupla ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Tamamen gönüllülük esasına dayalıdır. Hedefimiz daha fazla kitleye ulaşarak mehter coşkusunu yaşatmak istiyoruz. Bu avantajımızı kullanmak için çaba gösteriyoruz. Bugüne kadar bizlere katkı sunan kurum ve kuruluşlara, gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyoruz.’’ Konuşmaların ardından mehteran üyelerine plaket töreni yapıldı.
2012 yılında kurulan Seydişehir Sancak Mehter takımı üyeleri 5’inci kuruluş yılını bir dinlenme tesislerinde ödül töreniyle kutladı.

Şehrin ekonomisine canlılık getirdiklerini belirten Sancak Mehteran Dernek Başkanı Ümit Demirci,  Konya Bölgesinin ilk özel mehter takımı olduğunu dile getirerek daha güçlü hale getirmek istediklerini söyledi.

Ekibin kısa sürede kaynaşarak adeta profesyonelleri aratmadığını belirten Demirci, şu değerlendirmede bulundu, "Mehter takımımızda farklı meslekten memur, öğretmen, öğrenci, işçi, sanatkâr arkadaşlarımızdan zengin bir gurubumuz var. Konya ilçeleri ve komşu illerden Yoğun talep var. Bu işe yatkın yetenekli olan, milli değerlere sahip genç bir grup oluştu. Bu grupla ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Tamamen gönüllülük esasına dayalıdır. Hedefimiz daha fazla kitleye ulaşarak mehter coşkusunu yaşatmak istiyoruz. Bu avantajımızı kullanmak için çaba gösteriyoruz. Bugüne kadar bizlere katkı sunan kurum ve kuruluşlara, gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyoruz.’’

Konuşmaların ardından mehteran üyelerine plaket töreni yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.