whatsapp

Mahmut Esat satranç turnuvasında katıldı

EĞİTİM 15.02.2018 - 09:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahmut Esat satranç turnuvasında katıldı

Mahmut Esat Ortaokulu Konya’da düzenlenen il satranç turnuvasına iki takım halinde katıldı.
Antrenör Müslim Ersoy  eşliğinde A ve B takımı olarak 12 sporcu il müsabakalarına katılmış ve okul olarak bir ilki başararak takım halinde Konya 7.si oldu. Okul Müdürü Necati Koçak, “Okulumuzdaki her bir öğrencinin sosyal, kültürel veya sportif faaliyetlerde etkin bir şekilde yar almasını sağlamak amacıyla  çıktığımız yolda Okulumuzda beden eğitimi öğretmenlerinin organize ettiği sınıflar ve öğrenciler arası satranç turnuvalarında, satranç antrenörü Müslim Ersoy hocamızın da katkılarıyla turnuvalarda keşfettiğimiz öğrencilere kurs şeklinde tamamen ücretsiz olarak eğitim vermeyi ve öğrencilerimizi iyi bir seviyeye getirmeyi hedefledik. Satranç çalışmalarına 4 ay önce başlayan öğrencilerimiz kısa sürede büyük yol kat ederek İlde düzenlenen turnuva sonrasında bu yolda bizde varız demeyi başardı. Hedefimizin Konya şampiyonluğu olduğu bu yolda, çalışmalarından dolayı emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerine, hocamıza, kıyasıya mücadele eden öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen değerli ailelerine şükranlarımı sunarım.” dedi.
Mahmut Esat Ortaokulu Konya’da düzenlenen il satranç turnuvasına iki takım halinde katıldı.

Antrenör Müslim Ersoy  eşliğinde A ve B takımı olarak 12 sporcu il müsabakalarına katılmış ve okul olarak bir ilki başararak takım halinde Konya 7.si oldu.

Okul Müdürü Necati Koçak, “Okulumuzdaki her bir öğrencinin sosyal, kültürel veya sportif faaliyetlerde etkin bir şekilde yar almasını sağlamak amacıyla  çıktığımız yolda Okulumuzda beden eğitimi öğretmenlerinin organize ettiği sınıflar ve öğrenciler arası satranç turnuvalarında, satranç antrenörü Müslim Ersoy hocamızın da katkılarıyla turnuvalarda keşfettiğimiz öğrencilere kurs şeklinde tamamen ücretsiz olarak eğitim vermeyi ve öğrencilerimizi iyi bir seviyeye getirmeyi hedefledik. Satranç çalışmalarına 4 ay önce başlayan öğrencilerimiz kısa sürede büyük yol kat ederek İlde düzenlenen turnuva sonrasında bu yolda bizde varız demeyi başardı. Hedefimizin Konya şampiyonluğu olduğu bu yolda, çalışmalarından dolayı emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerine, hocamıza, kıyasıya mücadele eden öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen değerli ailelerine şükranlarımı sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.