whatsapp

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerine gezi

EĞİTİM 25.05.2017 - 13:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerine gezi

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu, 8. Sınıf öğrencilerine yönelik TEOG sonrası eğitim ve kültür gezisi düzenlendi.
Okul Müdürü Necati Koçak, Kültür gezisinin öğrencilerin yıl boyunca devam eden yoğun çalışma tempolarının stresini atmalarına ve moral bulmalarına fırsat tanıdığını söyledi. Öğrencilerin Bursa ve Çanakkale’yi gördüklerini ifade eden Koçak, ‘’Bu tür gezilerin öğrencilerin sosyalleşmesi, ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görmesi açısından önemlidir. Kurum olarak öğrencilere akademik başarılarının artırılmasının yanında, eğitici etkinlikler de planlayarak onların, her alanda yetişmiş bireyler olmaları yönünde çalışmalarımız devam etmektedir ve önümüzdeki eğitim öğretim yılında da devam edecektir. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin kişiliklerinin oluşmasına olumlu katkı sağladığını belirterek, bu etkinlikte büyük katkısı olan başta Âdem Güdücü olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bizlere güvenip çocuklarını emanet eden velilerimize şükranlarımı sunarım.” dedi.
Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu, 8. Sınıf öğrencilerine yönelik TEOG sonrası eğitim ve kültür gezisi düzenlendi.

Okul Müdürü Necati Koçak, Kültür gezisinin öğrencilerin yıl boyunca devam eden yoğun çalışma tempolarının stresini atmalarına ve moral bulmalarına fırsat tanıdığını söyledi.

Öğrencilerin Bursa ve Çanakkale’yi gördüklerini ifade eden Koçak, ‘’Bu tür gezilerin öğrencilerin sosyalleşmesi, ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görmesi açısından önemlidir. Kurum olarak öğrencilere akademik başarılarının artırılmasının yanında, eğitici etkinlikler de planlayarak onların, her alanda yetişmiş bireyler olmaları yönünde çalışmalarımız devam etmektedir ve önümüzdeki eğitim öğretim yılında da devam edecektir. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin kişiliklerinin oluşmasına olumlu katkı sağladığını belirterek, bu etkinlikte büyük katkısı olan başta Âdem Güdücü olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bizlere güvenip çocuklarını emanet eden velilerimize şükranlarımı sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.