whatsapp

Mahmut Esat ortaokulu ihalesi yeniden yapıldı

SİYASET 11.05.2018 - 00:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahmut Esat ortaokulu ihalesi yeniden yapıldı

Uzun süredir inşaatı bitirilemeyen Mahmut Esat Ortaokulu ek hizmet binasının ihalesinin yeniden yapıldığı bildirildi
Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer İnşaat çalışmaları yarıda kalan Mahmut Esat Ortaokulu ek hizmet binasının ihalesinin yeniden yapıldığını kaydederek ihaleye6 firmanın girdiğini ve en düşük teklifi veren Artaç Ticaret firmasının ihaleyi kazandığını söyledi. Yüzde 90 oranında inşaatı bitirilen ve sadece 10’luk kısmı kalan Mahmut Esat Ortaokulunda inşaat çalışmalarının en kısa sürede yeniden başlayacağını söyleyen İlçe Başkanı Konurer okulun önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına bitirilerek hizmete açılmasının amaçlandığını kaydetti.
Uzun süredir inşaatı bitirilemeyen Mahmut Esat Ortaokulu ek hizmet binasının ihalesinin yeniden yapıldığı bildirildi

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer İnşaat çalışmaları yarıda kalan Mahmut Esat Ortaokulu ek hizmet binasının ihalesinin yeniden yapıldığını kaydederek ihaleye6 firmanın girdiğini ve en düşük teklifi veren Artaç Ticaret firmasının ihaleyi kazandığını söyledi.

Yüzde 90 oranında inşaatı bitirilen ve sadece 10’luk kısmı kalan Mahmut Esat Ortaokulunda inşaat çalışmalarının en kısa sürede yeniden başlayacağını söyleyen İlçe Başkanı Konurer okulun önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına bitirilerek hizmete açılmasının amaçlandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.