whatsapp

Mahmut Esat Efendi anıldı

YAŞAM 23.05.2016 - 12:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahmut Esat Efendi anıldı

İlk tapu teşkilatının kurucusu Mahmut Esad Efendi, ölümünün 99. yılında Seydişehir'de anıldı.
Hükümet Konağı önündeki büstü başında  Gazeteciler Derneği öncülüğünde, Sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenen anma programında Mahmut Esat Efendinin hayatı ve faaliyetleri anlatıldı. Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ali Saylam konuşmasında, ”Bu topraklarda çok değerli Mahmut Esad Efendiler yetişmiştir. Mahmut Esad Efendi hem insanlığa, hem de ülkesine büyük hizmetler vermiştir” dedi. Saylam, “İlçemiz böyle insanlar yetiştirdiği için oldukça şanslıdır. Bugün burada 11. cisini düzenledik’’dedi.
İlk tapu teşkilatının kurucusu Mahmut Esad Efendi, ölümünün 99. yılında Seydişehir'de anıldı.

Hükümet Konağı önündeki büstü başında  Gazeteciler Derneği öncülüğünde, Sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenen anma programında Mahmut Esat Efendinin hayatı ve faaliyetleri anlatıldı.

Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ali Saylam konuşmasında, ”Bu topraklarda çok değerli Mahmut Esad Efendiler yetişmiştir. Mahmut Esad Efendi hem insanlığa, hem de ülkesine büyük hizmetler vermiştir” dedi.

Saylam, “İlçemiz böyle insanlar yetiştirdiği için oldukça şanslıdır. Bugün burada 11. cisini düzenledik’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.