whatsapp

Maarif merkezi açıldı

EĞİTİM 13.12.2017 - 17:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Maarif merkezi açıldı

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ek binası olarak Maarif Merkezi öğrencilerin hizmetine açıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine katkı sağlamak, yüksek ahlaki ve milli değerlere saygılı gençlerin yetişmesine yardımcı olmak amacıyla maarif merkezinin ek bina olarak hizmet vereceğini söyledi. Alaylar 1 mahallesi okullar bölgesinde binanın hizmet vermeye başladığını kaydeden Tahir Kibar, ‘’ Eski Kız Meslek Lisesi binasını, Eti Alüminyum şirket yetkililerinin katkılarıyla, İlçe Milli Eğitim ek hizmet binası (Maarif Merkezi) olarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Türkiye'de örneği olmayan bir ilk uygulama. Öğrencilerimiz burada görevli öğretmenlerin nezaretinde ders çalışacak. Kitap okuyacak. Aynı zamanda burada bazı kurslar açılacak. Öğrencilerimiz merkezde hoşça zaman geçirecekler. İlçe halkımıza hayırlı olsun’’dedi.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ek binası olarak Maarif Merkezi öğrencilerin hizmetine açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine katkı sağlamak, yüksek ahlaki ve milli değerlere saygılı gençlerin yetişmesine yardımcı olmak amacıyla maarif merkezinin ek bina olarak hizmet vereceğini söyledi.

Alaylar 1 mahallesi okullar bölgesinde binanın hizmet vermeye başladığını kaydeden Tahir Kibar, ‘’ Eski Kız Meslek Lisesi binasını, Eti Alüminyum şirket yetkililerinin katkılarıyla, İlçe Milli Eğitim ek hizmet binası (Maarif Merkezi) olarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Türkiye'de örneği olmayan bir ilk uygulama. Öğrencilerimiz burada görevli öğretmenlerin nezaretinde ders çalışacak. Kitap okuyacak. Aynı zamanda burada bazı kurslar açılacak. Öğrencilerimiz merkezde hoşça zaman geçirecekler. İlçe halkımıza hayırlı olsun’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.