whatsapp

Lise Öğrencilerinden fuar gezisi

EĞİTİM 26.03.2018 - 16:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Lise Öğrencilerinden fuar gezisi

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Alanı Öğretmenleri öğrencilerinin teknik bilgi, becerilerini arttırmak amacıyla Konya Tüyap Tarım Fuarına teknik gezi düzenledi.
Okul Müdürü ve Alan Öğretmenleri, okul ve fuar ile yaptığı işbirliği çerçevesinde düzenlenen gezi, 23 Mart 2018 günü gerçekleşti. Öğrenciler tarım traktörleri, tarım iş makineleri ile yardımcı donanım ve makine sistemlerini yerinde inceleme, çeşitlerini yakından tanıma fırsatı buldular. Fuardaki çeşitli stantları gezen öğrenciler makinelerin nitelik ve özellikleri hakkında bilgi aldılar. Firma yetkilileri öğrencilerin makineler ve konu ile ilgili sorularını cevaplandırdı. Öğrenciler fuar alanında ve stantların önlerinde bol bol hatıra resimleri çektiler. Okul idarecileri ve öğrenciler, gezinin büyük fayda sağladığını belirterek gezilerin devam etmesi dileğinde bulundular. Bu gezilerin düzenlenmesinde yardımlarını esirgemeyen Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Sedat Vural, Alan Öğretmenleri ve fuar yetkililerine teşekkür ederiz.
Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Alanı Öğretmenleri öğrencilerinin teknik bilgi, becerilerini arttırmak amacıyla Konya Tüyap Tarım Fuarına teknik gezi düzenledi.

Okul Müdürü ve Alan Öğretmenleri, okul ve fuar ile yaptığı işbirliği çerçevesinde düzenlenen gezi, 23 Mart 2018 günü gerçekleşti. Öğrenciler tarım traktörleri, tarım iş makineleri ile yardımcı donanım ve makine sistemlerini yerinde inceleme, çeşitlerini yakından tanıma fırsatı buldular.

Fuardaki çeşitli stantları gezen öğrenciler makinelerin nitelik ve özellikleri hakkında bilgi aldılar. Firma yetkilileri öğrencilerin makineler ve konu ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Öğrenciler fuar alanında ve stantların önlerinde bol bol hatıra resimleri çektiler.

Okul idarecileri ve öğrenciler, gezinin büyük fayda sağladığını belirterek gezilerin devam etmesi dileğinde bulundular.

Bu gezilerin düzenlenmesinde yardımlarını esirgemeyen Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Sedat Vural, Alan Öğretmenleri ve fuar yetkililerine teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.