whatsapp

KYK’da kalan öğrencilere ilk yardım eğitimi

EĞİTİM 30.12.2019 - 01:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

KYK’da kalan öğrencilere ilk yardım eğitimi

Seydişehir halk eğitim merkezi müdürlüğü tarafından yükseköğrenim kredi ve yurtlar kurumunda (KYK) kalan öğrencilere ilk yardım eğitimi verildi. HEM müdürü Ahmet Refif Dereli, öğrencilerin yaşadıkları kaza veya benzeri olaylarda bilinçli hareket etme adına yapması gerekenleri uygulamalı olarak gösterildiğini söyledi. Devlet Hastanesinde görevli Fatma Aydın tarafından verilen eğitimde öğrencilere, ilk yardım yapılması gereken bir olayla karşılaştıkları durumlarda neler yapabilecekleri gösterilerek uygulama yapıldı.

Seydişehir halk eğitim merkezi müdürlüğü tarafından yükseköğrenim kredi ve yurtlar kurumunda (KYK) kalan öğrencilere ilk yardım eğitimi verildi.

HEM müdürü Ahmet Refif Dereli, öğrencilerin yaşadıkları kaza veya benzeri olaylarda bilinçli hareket etme adına yapması gerekenleri uygulamalı olarak gösterildiğini söyledi.

Devlet Hastanesinde görevli Fatma Aydın tarafından verilen eğitimde öğrencilere, ilk yardım yapılması gereken bir olayla karşılaştıkları durumlarda neler yapabilecekleri gösterilerek uygulama yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.