whatsapp

Kurban pazarı kuruldu

BELEDİYE 29.08.2017 - 10:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kurban pazarı kuruldu

Bayrama sayılı günler kala Seydişehir Belediyesine ait canlı hayvan pazarı ve kesim merkezinde kurban pazarı kuruldu.
Kızılcalar mahallesindeki canlı hayvan pazarına büyük ve küçükbaş hayvanlar satışa sunulduğunu kaydeden belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada tüm birim ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu söyledi. 2 bin metrekare alan üzerine kurulan kurban satış ve kesim alanının ek bölmelerle genişletildiğini vurgulayan başkan Tutal, ‘’ Merkez, 600 büyükbaş ve 5 bin küçükbaş hayvan kapasiteli. Kurban Satış ve Kesim Merkezi, temizlik personelinden, makine ve ekipmanlarına sosyal donatılarına kadar veteriner kontrolünde kasapların görevlendirilmesine kadar hizmete hazır. Vatandaşlarımız buradan gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını alabilirler burada da kestirebilirler’’dedi. Hayvan pazarında ilk günde daha siftah yapmadığını belirten Fahri Arslan, " Yem, saman, ilaç pahalı. Buraya geliyorsun alıcıya derdimizi anlatamıyoruz. Fiyatı söylüyoruz, 'ne yapıyorsun sen' diyorlar." dedi. 2 ile 15 bin lirayla arası hayvanlarını satışa sunduğunu ifade eden Arslan, büyükbaş hayvanların 2 bin ile 15 bin lira, küçükbaş hayvanların ise 500 ile bin 300 lira arasında fiyatlarının değiştiğini söyledi.
Bayrama sayılı günler kala Seydişehir Belediyesine ait canlı hayvan pazarı ve kesim merkezinde kurban pazarı kuruldu.

Kızılcalar mahallesindeki canlı hayvan pazarına büyük ve küçükbaş hayvanlar satışa sunulduğunu kaydeden belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada tüm birim ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu söyledi.

2 bin metrekare alan üzerine kurulan kurban satış ve kesim alanının ek bölmelerle genişletildiğini vurgulayan başkan Tutal, ‘’ Merkez, 600 büyükbaş ve 5 bin küçükbaş hayvan kapasiteli. Kurban Satış ve Kesim Merkezi, temizlik personelinden, makine ve ekipmanlarına sosyal donatılarına kadar veteriner kontrolünde kasapların görevlendirilmesine kadar hizmete hazır. Vatandaşlarımız buradan gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını alabilirler burada da kestirebilirler’’dedi.

Hayvan pazarında ilk günde daha siftah yapmadığını belirten Fahri Arslan, " Yem, saman, ilaç pahalı. Buraya geliyorsun alıcıya derdimizi anlatamıyoruz. Fiyatı söylüyoruz, 'ne yapıyorsun sen' diyorlar." dedi.
2 ile 15 bin lirayla arası hayvanlarını satışa sunduğunu ifade eden Arslan, büyükbaş hayvanların 2 bin ile 15 bin lira, küçükbaş hayvanların ise 500 ile bin 300 lira arasında fiyatlarının değiştiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.