whatsapp

Korona virüse ne gibi önlem alınıyor

ANALİZ 13.03.2020 - 01:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korona virüse ne gibi önlem alınıyor

Korona virüsü sonunda Türkiye’ye girdi. Bu zaten bekleniyordu. Dört bir yanımız virüsle boğuşurken bizim etkilenmememiz mümkün değildi. Türkiye demek, ülkenin en küçük yerleşim birimlerine kadar tüm toprağımız demektir. Seydişehir’de bunun için içinde. Peki, ilçemizdeki yetkililer  Korana ’ya karşı gerekli önlemleri aldılar mı? Belediye ilçenin köşe bucağını dezenfekte ediyor mu? Halkın toplu halde bulunduğu ticari işletmeler, hijyen konusunda uyarılıyor mu? Halkın da belediyeye yardımcı olması gerekiyor. Bireysel hijyenik önlemlerin ihmal edilmemesi, olası bir salgının hafif atlatılmasında etkili olacaktır. Kaymakamlık bu konuda ne gibi önlem aldı? Bu arada halktan gelen şikâyetler var. Market ve eczaneler de kolonya, maske bulunmuyor. Bulunsa da, ürünlerde inanılmaz fiyat artışı var! Bununla ilgili yetkililerin dikkatini çekmek istiyoruz. Halkın en çok merak ettiği, virüs fırsatçılarına karşı ne gibi önlemlerin alındığı? Sanırız bugünlerde bu sorular yanıt bulacak…

Korona virüsü sonunda Türkiye’ye girdi. Bu zaten bekleniyordu. Dört bir yanımız virüsle boğuşurken bizim etkilenmememiz mümkün değildi.

Türkiye demek, ülkenin en küçük yerleşim birimlerine kadar tüm toprağımız demektir.

Seydişehir’de bunun için içinde.

Peki, ilçemizdeki yetkililer  Korana ’ya karşı gerekli önlemleri aldılar mı?

Belediye ilçenin köşe bucağını dezenfekte ediyor mu? Halkın toplu halde bulunduğu ticari işletmeler, hijyen konusunda uyarılıyor mu?

Halkın da belediyeye yardımcı olması gerekiyor. Bireysel hijyenik önlemlerin ihmal edilmemesi, olası bir salgının hafif atlatılmasında etkili olacaktır.

Kaymakamlık bu konuda ne gibi önlem aldı?

Bu arada halktan gelen şikâyetler var. Market ve eczaneler de kolonya, maske bulunmuyor. Bulunsa da, ürünlerde inanılmaz fiyat artışı var! Bununla ilgili yetkililerin dikkatini çekmek istiyoruz.

Halkın en çok merak ettiği, virüs fırsatçılarına karşı ne gibi önlemlerin alındığı?

Sanırız bugünlerde bu sorular yanıt bulacak…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.