whatsapp

Konya haykoop, kooperatifleri inceledi

EKONOMİ 04.08.2019 - 01:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya haykoop, kooperatifleri inceledi

Konya HAYKOOP Başkanı Ali Gedikkaya Seydişehir Taraşçı, Ortakaraören, Akkise kooperatiflerini ziyarette bulunarak yerinde inceleme yaptı. Konya HAYKOOP Başkanı Ali Gedikkaya, kooperatiflerin depolardaki süt değerlerini inceleyerek amaçlarının daha kaliteli süt üretmek olduğunu dile getirdi. Kooperatiflerden Yem ve Süt ile ilgili görüş ve önerilerde bulunan Başkan Ali Gedikkaya kooperatiflerin bundan sonraki süreçte,  Konya Haykoop olarak üye kooperatifleri ve üreticilerle birebir temasta bulunarak soruları birlikte çözerek, maliyetleri minimum seviyelere düşürmek için,  kalite ve süt verimliliğini artırmak için birlikte çalışmaları sürdüreceklerini belirterek Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine teşekkür edip başarılarının devamını diledi.

Konya HAYKOOP Başkanı Ali Gedikkaya Seydişehir Taraşçı, Ortakaraören,

Akkise kooperatiflerini ziyarette bulunarak yerinde inceleme yaptı.

Konya HAYKOOP Başkanı Ali Gedikkaya, kooperatiflerin depolardaki süt değerlerini inceleyerek amaçlarının daha kaliteli süt üretmek olduğunu dile getirdi.

Kooperatiflerden Yem ve Süt ile ilgili görüş ve önerilerde bulunan Başkan Ali Gedikkaya kooperatiflerin bundan sonraki süreçte,  Konya Haykoop olarak üye kooperatifleri ve üreticilerle birebir temasta bulunarak soruları birlikte çözerek, maliyetleri minimum seviyelere düşürmek için,  kalite ve süt verimliliğini artırmak için birlikte çalışmaları sürdüreceklerini belirterek Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine teşekkür edip başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.