whatsapp

Konya Bölgesi Oda Başkanları Seydişehir’de

SİVİL TOPLUM 04.04.2017 - 11:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya Bölgesi Oda Başkanları Seydişehir’de

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Bölge odalar birliği toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Konya Milletvekili Muhammed Uğur Kaleli, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal katıldı. Adie Baysal Kültür evinde düzenlenen toplantı konuşan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sorunların ele alındığını kaydetti. İlçemizin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtımının da yapıldığını belirten Küçük, ‘’Konya ve İlçeleri Oda Başkanlarımız bölgemizin ve ilçelerimizin sorunları ve bu sorunlar hakkında neler yapılabileceği konuları hakkında konuşmalar yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Neler yapmamız gerektiği hususunda ortak kararlara varılarak toplantı son buldu.’’dedi.
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Bölge odalar birliği toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Konya Milletvekili Muhammed Uğur Kaleli, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal katıldı.

Adie Baysal Kültür evinde düzenlenen toplantı konuşan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sorunların ele alındığını kaydetti.

İlçemizin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtımının da yapıldığını belirten Küçük, ‘’Konya ve İlçeleri Oda Başkanlarımız bölgemizin ve ilçelerimizin sorunları ve bu sorunlar hakkında neler yapılabileceği konuları hakkında konuşmalar yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Neler yapmamız gerektiği hususunda ortak kararlara varılarak toplantı son buldu.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.