whatsapp

Konurer öğretmenler günü kutladı

SİYASET 23.11.2018 - 18:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer öğretmenler günü kutladı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Kasım Öğretmenler günü kutladı. Konurer, ‘’Geleceğimizi inşa eden yegâne mimarlarımız olan öğretmenlerimiz bizleri hayata hazırlayan ve her türlü ilmi nakış nakış beyinlerimize işleyen insanlardır. Fedakârlık anlayışıyla ülkemizin her köşesine ulaşarak bilgiye susamış çocuklarımızı eğiten ve öğreten öğretmenlerimiz, her türlü zorluk karşısında yılmadan onurlu mesleklerini en iyi şekilde icra ederek saygın kişilikleriyle gönüllerimizde müstesna yer edinmişlerdir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmesindeki en büyük pay sahibi şüphesiz ki değerli öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan aziz Türk milletinin geleceğidir. Ülkemiz görevini layıkıyla yerine getirerek çalışan fedakâr ve cefakâr bazen anne, bazen de baba olan öğretmenlerimiz sayesinde hızla yükselerek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlar, hayatta olanlara uzun ömürler diler, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyorum’’

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Kasım Öğretmenler günü kutladı.

Konurer, ‘’Geleceğimizi inşa eden yegâne mimarlarımız olan öğretmenlerimiz bizleri hayata hazırlayan ve her türlü ilmi nakış nakış beyinlerimize işleyen insanlardır. Fedakârlık anlayışıyla ülkemizin her köşesine ulaşarak bilgiye susamış çocuklarımızı eğiten ve öğreten öğretmenlerimiz, her türlü zorluk karşısında yılmadan onurlu mesleklerini en iyi şekilde icra ederek saygın kişilikleriyle gönüllerimizde müstesna yer edinmişlerdir.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmesindeki en büyük pay sahibi şüphesiz ki değerli öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan aziz Türk milletinin geleceğidir. Ülkemiz görevini layıkıyla yerine getirerek çalışan fedakâr ve cefakâr bazen anne, bazen de baba olan öğretmenlerimiz sayesinde hızla yükselerek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlar, hayatta olanlara uzun ömürler diler, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyorum’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.