whatsapp

Konurer’in istiklal marşı kabulü mesajı

SİYASET 12.03.2017 - 11:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in istiklal marşı kabulü mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 96. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlandı.
Konurer ,’’  Türk milletinin azimle ve kararlılıkla ortaya koyduğu onurlu mücadelenin simgesi olan İstiklal Marşımızın kabulünün 96. yıldönümünü kutlamanın huzurunu ve mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız. İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı her kıtasında Türk milletine cesaret vermekte ve geçmişte verilen kahramanlık mücadelesini anlatmaktadır. İstiklal Marşımız kahramanlık destanının yazıldığı bağımsızlık savaşlarını ölümsüzleştiren yegâne bir eserdir.  ‘’Allah (c.c) bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’’ diyen Mehmet Akif Ersoy bu önemli ve anlamlı sözüyle savaş meydanlarında verilen mücadelenin ne kadar zor olduğunu ifade etmiştir.Türk milleti kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla ve kahraman askeriyle ülkesinin bir karış toprağını düşmana vermemek için canla başla mücadele ederken İstiklal Marşımızda atalarımıza güç ve kuvvet vermiştir.  Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın yüce Meclisimizde kabulünün 96. yıl dönümünü kutlar. İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u ve bütün İstiklal Kahramanlarımızı Rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum’’ dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 96. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlandı.

Konurer ,’’  Türk milletinin azimle ve kararlılıkla ortaya koyduğu onurlu mücadelenin simgesi olan İstiklal Marşımızın kabulünün 96. yıldönümünü kutlamanın huzurunu ve mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız.

İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı her kıtasında Türk milletine cesaret vermekte ve geçmişte verilen kahramanlık mücadelesini anlatmaktadır. İstiklal Marşımız kahramanlık destanının yazıldığı bağımsızlık savaşlarını ölümsüzleştiren yegâne bir eserdir.  ‘’Allah (c.c) bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’’ diyen Mehmet Akif Ersoy bu önemli ve anlamlı sözüyle savaş meydanlarında verilen mücadelenin ne kadar zor olduğunu ifade etmiştir.Türk milleti kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla ve kahraman askeriyle ülkesinin bir karış toprağını düşmana vermemek için canla başla mücadele ederken İstiklal Marşımızda atalarımıza güç ve kuvvet vermiştir. 

Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın yüce Meclisimizde kabulünün 96. yıl dönümünü kutlar. İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u ve bütün İstiklal Kahramanlarımızı Rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.