whatsapp

Konurer’in İstanbul’un fethi mesajı

SİYASET 29.05.2017 - 10:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in İstanbul’un fethi mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer İstanbul’un Fethinin 564. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesaj yayımladı.
İlçe başkanı Konurer yayımladığı kutlama mesajında; Geçmişi şeref ve şanla dolu muhteşem tarihimizin içindeki en büyük zaferlerden bir tanesi de 29 Mayıs 1453 yılında gerçekleştirilen İstanbul’un fethidir. Dünya tarihine damga vurarak, eski çağı kapatan ve yeniçağı başlatan bu büyük zaferin yıldönümünde 564 yıl önce yaşadığımız haklı gururu Türk milleti olarak bugünde aynı şekilde yaşamaktayız. Tüm insanlığın son peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) Efendimiz Hadis-i şerifinde Kostantiniyye elbette feth olunacaktır.“Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir” diyerek müjdelediği İstanbul’un fethi daha 21 yaşında genç bir padişah olan Fatih Sultan Mehmet’e ve O’nun askerlerine nasip olmuştur. Milletimizin başarılı tarihi açısından bir dönüm noktası olan İstanbul’un Fethi aynı zamanda gönüllerinde fethedildiği bir zaferdir. Bu duygu ve düşüncelerle farklı din, dil, ırktan insanların bir arada yaşamasının, huzur ve adaletin sağlanmasının kaynağı olan İstanbul’un Fethini gerçekleştiren büyük padişah Fatih Sultan Mehmet'i ve kahraman askerlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer İstanbul’un Fethinin 564. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesaj yayımladı.

İlçe başkanı Konurer yayımladığı kutlama mesajında; Geçmişi şeref ve şanla dolu muhteşem tarihimizin içindeki en büyük zaferlerden bir tanesi de 29 Mayıs 1453 yılında gerçekleştirilen İstanbul’un fethidir. Dünya tarihine damga vurarak, eski çağı kapatan ve yeniçağı başlatan bu büyük zaferin yıldönümünde 564 yıl önce yaşadığımız haklı gururu Türk milleti olarak bugünde aynı şekilde yaşamaktayız.

Tüm insanlığın son peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) Efendimiz Hadis-i şerifinde Kostantiniyye elbette feth olunacaktır.“Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir” diyerek müjdelediği İstanbul’un fethi daha 21 yaşında genç bir padişah olan Fatih Sultan Mehmet’e ve O’nun askerlerine nasip olmuştur. Milletimizin başarılı tarihi açısından bir dönüm noktası olan İstanbul’un Fethi aynı zamanda gönüllerinde fethedildiği bir zaferdir.

Bu duygu ve düşüncelerle farklı din, dil, ırktan insanların bir arada yaşamasının, huzur ve adaletin sağlanmasının kaynağı olan İstanbul’un Fethini gerçekleştiren büyük padişah Fatih Sultan Mehmet'i ve kahraman askerlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.