whatsapp

Komek-asem kayıtları uzatıldı

EĞİTİM 06.02.2018 - 23:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Komek-asem kayıtları uzatıldı

Komek(Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) ve Asem(Aile Sanat ve Eğitim Merkezi) bahar dönemi kurslarının 11 Şubat 2018 gününe kadar uzatıldığı bildirildi.
Seydişehir Komek ve Asem sorumlusu Gülistan Arıtürk Mutlu yaptığı açıklamada  Bahar dönemi kursları 12 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayıp, Haziran ayında sona ereceğini blirterek Internet üzerinden kayıt yapabileceklerini kaydetti.  Kurs sonunda sertifikası alacaklarını belirten Mutlu, ‘’ Açılması planlanan kurs branşları, Aile ve Çocuk, Adli Kalem İşleri, Arapça, Arıcılık, Aşçı Çırağı, Bağlama, Bilgisayar,Muhasebe, Proje Çizimi,  Cenaze Hizmetleri, Cilt Bakımı, Çocuk Gelişimi, Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Girişimcilik, Giyim, Hasta ve Yaşlı bakımı, İğne Oyası, İlk Yardım, İngilizce, İşaret Dili, Kağıt Çiçek Yapımı, Kur’anı Kerim, Mefruşat, Office Proğramları Kullanımı, Özel Gün ve Nikah Şekerleri Hazırlama, Kuaförlük, Spor, Yüzme, F Klavye, Şiş Örgü, Takı Tasarım, Yaş Pasta Yapımı. Bayanlara yönelik açılacak olan Giyim Kursu; İŞKUR desteğiyle açılacağı için, kursiyerler kurs süresi boyunca günlük ücret alacaklardır. Aile bütçelerine katkı sağlayacak kurslara kayıt yaptırmada geç kalınmasın’’dedi.
Komek(Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) ve Asem(Aile Sanat ve Eğitim Merkezi) bahar dönemi kurslarının 11 Şubat 2018 gününe kadar uzatıldığı bildirildi.

Seydişehir Komek ve Asem sorumlusu Gülistan Arıtürk Mutlu yaptığı açıklamada  Bahar dönemi kursları 12 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayıp, Haziran ayında sona ereceğini blirterek Internet üzerinden kayıt yapabileceklerini kaydetti.

 Kurs sonunda sertifikası alacaklarını belirten Mutlu, ‘’ Açılması planlanan kurs branşları, Aile ve Çocuk, Adli Kalem İşleri, Arapça, Arıcılık, Aşçı Çırağı, Bağlama, Bilgisayar,Muhasebe, Proje Çizimi,  Cenaze Hizmetleri, Cilt Bakımı, Çocuk Gelişimi, Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Girişimcilik, Giyim, Hasta ve Yaşlı bakımı, İğne Oyası, İlk Yardım, İngilizce, İşaret Dili, Kağıt Çiçek Yapımı, Kur’anı Kerim, Mefruşat, Office Proğramları Kullanımı, Özel Gün ve Nikah Şekerleri Hazırlama, Kuaförlük, Spor, Yüzme, F Klavye, Şiş Örgü, Takı Tasarım, Yaş Pasta Yapımı. Bayanlara yönelik açılacak olan Giyim Kursu; İŞKUR desteğiyle açılacağı için, kursiyerler kurs süresi boyunca günlük ücret alacaklardır. Aile bütçelerine katkı sağlayacak kurslara kayıt yaptırmada geç kalınmasın’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.