whatsapp

Kızılay Şubesinden Ramazan Yardımı

SİVİL TOPLUM 30.05.2017 - 19:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay Şubesinden Ramazan Yardımı

Türk Kızılay’ı Seydişehir Şubesi, Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen kıyma ve kavurmaları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.
Türk Kızılay’ı Şube Başkanı Tevfik Balcı, Genel Merkez tarafından geçen kurban bayramında bağışlanan kurban etlerinden gönderilen kıyma ve kavurma konservelerinden birer adet olmak üzere ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan yardımında bulunduklarını söyledi. Başkanı Tevfik Balcı, “Gönderilen 950 kutu kıyma ve kavurmalar ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımı olarak ulaştırıyoruz. Ramazan ayını hem ibadetimizle hem de ihtiyaç sahipleriyle bütünleşme ayı olarak benimsiyoruz. Türk Kızılay’ının misyonuna uygun olarak onların sofralarına yardım elimizi uzatmak istiyoruz. Bunun yanı sıra 250 ailemize 25 bin lira tutarında gıda paketi yerine 100 lira nakdi para yardımında bulunuyoruz. İhtiyaç sahiplerimiz diledikleri gibi harcayabilirler’’diye konuştu.  
Türk Kızılay’ı Seydişehir Şubesi, Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen kıyma ve kavurmaları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

Türk Kızılay’ı Şube Başkanı Tevfik Balcı, Genel Merkez tarafından geçen kurban bayramında bağışlanan kurban etlerinden gönderilen kıyma ve kavurma konservelerinden birer adet olmak üzere ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan yardımında bulunduklarını söyledi.

Başkanı Tevfik Balcı, “Gönderilen 950 kutu kıyma ve kavurmalar ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımı olarak ulaştırıyoruz. Ramazan ayını hem ibadetimizle hem de ihtiyaç sahipleriyle bütünleşme ayı olarak benimsiyoruz. Türk Kızılay’ının misyonuna uygun olarak onların sofralarına yardım elimizi uzatmak istiyoruz. Bunun yanı sıra 250 ailemize 25 bin lira tutarında gıda paketi yerine 100 lira nakdi para yardımında bulunuyoruz. İhtiyaç sahiplerimiz diledikleri gibi harcayabilirler’’diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.