whatsapp

Kitap okuma yarışması yapıldı

EĞİTİM 03.05.2016 - 10:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kitap okuma yarışması yapıldı

Seydişehir Final Ortaokulu tarafından velilere yönelik kitap okuma yarışması sınavı düzenlendi.
Final Ortaokul Müdürü İsmail Saylam, Okul idaresi tarafından yürütülen projeyle, Anneyi çocuğuyla birlikte okumaya teşvik etmek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap okuma sınav yarışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Okul salonunda 30 annenin yarışmaya katıldığını belirten Saylam, ‘’Yarışmada, Doğan Cüceoğlu’nun eseriyle ilgili kitaptan sorular merkezi sınav sistemi şeklinde hazırlanarak soruldu.Sınavda ilk 6 kişiye 8  Mayıs anneler gününde ödülleri verilecek. Bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen okul idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum’’dedi.
Seydişehir Final Ortaokulu tarafından velilere yönelik kitap okuma yarışması sınavı düzenlendi.

Final Ortaokul Müdürü İsmail Saylam, Okul idaresi tarafından yürütülen projeyle, Anneyi çocuğuyla birlikte okumaya teşvik etmek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap okuma sınav yarışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Okul salonunda 30 annenin yarışmaya katıldığını belirten Saylam, ‘’Yarışmada, Doğan Cüceoğlu’nun eseriyle ilgili kitaptan sorular merkezi sınav sistemi şeklinde hazırlanarak soruldu.Sınavda ilk 6 kişiye 8  Mayıs anneler gününde ödülleri verilecek. Bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen okul idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.