whatsapp

Kış tatili satranç turnuvası düzenlendi

EĞİTİM 31.01.2019 - 11:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kış tatili satranç turnuvası düzenlendi

Seydişehir Kaymakamlığı tarafından Kış Tatili satranç turnuvası düzenlendi. Ilıca Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Spor Salonunda ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere üç kategoride gerçekleşti. Turnuvada birincilere yarım, ikincilere çeyrek, üçüncülere gram altın, 4. ve 5.lere 100,00 TL, 6-20 arası dereceye girenlere sürpriz hediyeler verilecek olup, hediyeler 2. dönem açılış töreninde okul müdürleri tarafından verilecektir. Kaymakam Erdoğan maddi katkı ve desteklerinden dolayı turnuvanın sponsorlarına, organizasyonda emeği geçen hakemler Ali Kara ve Müslim Ersoy’ a, Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür, Müdür Yardımcıları ve hizmetlilerine ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar' a teşekkür etti.

Seydişehir Kaymakamlığı tarafından Kış Tatili satranç turnuvası düzenlendi.

Ilıca Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Spor Salonunda ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere üç kategoride gerçekleşti. Turnuvada birincilere yarım, ikincilere çeyrek, üçüncülere gram altın, 4. ve 5.lere 100,00 TL, 6-20 arası dereceye girenlere sürpriz hediyeler verilecek olup, hediyeler 2. dönem açılış töreninde okul müdürleri tarafından verilecektir.

Kaymakam Erdoğan maddi katkı ve desteklerinden dolayı turnuvanın sponsorlarına, organizasyonda emeği geçen hakemler Ali Kara ve Müslim Ersoy’ a, Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür, Müdür Yardımcıları ve hizmetlilerine ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar' a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.