whatsapp

Kilim dergisi yayın hayatına başladı

KÜLTÜR - SANAT 13.02.2018 - 10:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kilim dergisi yayın hayatına başladı

Seydişehir’de yeni bir dergi yayın hayatına başladı. Edebiyat, sanat ve kültür dergisi Kilim dergisi Mustafa Avcu yönetiminde okuyucuya merhaba dedi.
Edebiyat, sanat ve kültür dergisi “Kilim”, ilk sayısında, gazeteci, şair, yazar Bahaddin Paslı, Ümid Harun, Mehmet Boztepe, Gülay Cevizli, Ali İhsan Kaya, Enver Öztürk’e yer verdi. Her sayısında önemli bir isim hakkında özel dosya ile okur karşısına çıkmayı hedefliyor. Derginin İmtiyaz Sahibi Mustafa Avcu, 5 kişilik bir yayın kuruluyla yola çıktıklarını belirterek, dergide farklı fikirlere sahip birçok yazar ve şaire yer verdiklerini kaydetti. Avcu, “Belli bir çevreye hitap etmiyoruz ama özellikle bu topraklarla bütünleşmiş, bu coğrafyayla ilgili hassasiyeti olan şair ve yazarlar önceliğimiz olacak” değerlendirmesinde bulundu. Derginin dört ayda bir okurla buluşacağını söyleyen Avcu, Bin adet bastırdığımız dergideki içerikte güncel siyaset ve politika dışında her konuyu ele alabileceklerini kaydetti.
Seydişehir’de yeni bir dergi yayın hayatına başladı. Edebiyat, sanat ve kültür dergisi Kilim dergisi Mustafa Avcu yönetiminde okuyucuya merhaba dedi.

Edebiyat, sanat ve kültür dergisi “Kilim”, ilk sayısında, gazeteci, şair, yazar Bahaddin Paslı, Ümid Harun, Mehmet Boztepe, Gülay Cevizli, Ali İhsan Kaya, Enver Öztürk’e yer verdi. Her sayısında önemli bir isim hakkında özel dosya ile okur karşısına çıkmayı hedefliyor.

Derginin İmtiyaz Sahibi Mustafa Avcu, 5 kişilik bir yayın kuruluyla yola çıktıklarını belirterek, dergide farklı fikirlere sahip birçok yazar ve şaire yer verdiklerini kaydetti.

Avcu, “Belli bir çevreye hitap etmiyoruz ama özellikle bu topraklarla bütünleşmiş, bu coğrafyayla ilgili hassasiyeti olan şair ve yazarlar önceliğimiz olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Derginin dört ayda bir okurla buluşacağını söyleyen Avcu, Bin adet bastırdığımız dergideki içerikte güncel siyaset ve politika dışında her konuyu ele alabileceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.