whatsapp

Kaymakam Erdoğan, su ürünleri işleme tesisini inceledi

EKONOMİ 04.02.2021 - 01:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, su ürünleri işleme tesisini inceledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Su Ürünleri işleme tesisini ziyaret ederek firma yetkililerinden bilgi alıp balık işleme ve paketleme hizmetlerini yerinde inceledi. Hijyen bir ortamda iş güvenliği kurallarına uyularak çalışma yapıldığını belirten Aydın Erdoğan, yurt içi ve dışına balık filato pazarlayarak ülke ekonomisine katkı sağlandığını söyledi. İstihdam mahalli yatırımları her zaman desteklediklerini kaydeden Erdoğan, ‘’Bu tesislerin yaşaması için çevremizdeki Suğla, Beyşehir göllerindeki yasaklara uyulması gerekir. Bu işletmelerin ekonomik gücü geliştikçe balık işleme kapasite artar istihdam gelişir ülkemiz döviz kazanır onun için göllerimize sahip çıkmalıyız.’’ dedi. Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yaptıklarını aktaran İşletme Müdürü Onur Özkal, ‘’Tesislerimizde tatlı su ve deniz ürünlerini işleyip pazarlıyoruz. Turizm şirketleri sazan ve yağ balığına çok talep ediyor. Şu anda işletmemizde 60 işçi çalışmaktadır. 25 yıldır 3 ortakla beraber ekonomimize döviz kazandırmaktayız. Tesisimizi ziyaret eden Sn kaymakamımıza teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu. Ziyarette Kaymakam Erdoğan’a, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca eşlik etti.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Su Ürünleri işleme tesisini ziyaret ederek firma yetkililerinden bilgi alıp balık işleme ve paketleme hizmetlerini yerinde inceledi.

Hijyen bir ortamda iş güvenliği kurallarına uyularak çalışma yapıldığını belirten Aydın Erdoğan, yurt içi ve dışına balık filato pazarlayarak ülke ekonomisine katkı sağlandığını söyledi.

İstihdam mahalli yatırımları her zaman desteklediklerini kaydeden Erdoğan, ‘’Bu tesislerin yaşaması için çevremizdeki Suğla, Beyşehir göllerindeki yasaklara uyulması gerekir. Bu işletmelerin ekonomik gücü geliştikçe balık işleme kapasite artar istihdam gelişir ülkemiz döviz kazanır onun için göllerimize sahip çıkmalıyız.’’ dedi.

Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yaptıklarını aktaran İşletme Müdürü Onur Özkal, ‘’Tesislerimizde tatlı su ve deniz ürünlerini işleyip pazarlıyoruz. Turizm şirketleri sazan ve yağ balığına çok talep ediyor. Şu anda işletmemizde 60 işçi çalışmaktadır. 25 yıldır 3 ortakla beraber ekonomimize döviz kazandırmaktayız. Tesisimizi ziyaret eden Sn kaymakamımıza teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

Ziyarette Kaymakam Erdoğan’a, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.