whatsapp

Kaymakam Erdoğan, Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği Verdi

SİVİL TOPLUM 08.06.2018 - 00:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği Verdi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi.
Bir dinlenme tesisindeki iftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Kaymakam Aydın Erdoğan,  Bir Ramazan ayında daha aynı sofrada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdoğan, “Şehitlerimizin emaneti olan sizlere sahip çıkabilmek, bizim yapabileceğimiz en önemli görevdir. Bu vatan uğrunda bugüne kadar şahadete ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Gazilerimize şifalar diliyorum. Uzak yakın yollardan gelerek bu iftar yemeğinde bizlerle olduğunuz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum, yaklaşan ramazan bayramınız şimdiden mübarek olsun” ifadelerini kullandı. İftar programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Burak Çelik, Şehit yakınları ve Gaziler ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ve gaziler dernek başkanı Yakup söğüt katıldı.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi.

Bir dinlenme tesisindeki iftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Kaymakam Aydın Erdoğan,  Bir Ramazan ayında daha aynı sofrada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erdoğan, “Şehitlerimizin emaneti olan sizlere sahip çıkabilmek, bizim yapabileceğimiz en önemli görevdir. Bu vatan uğrunda bugüne kadar şahadete ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Gazilerimize şifalar diliyorum. Uzak yakın yollardan gelerek bu iftar yemeğinde bizlerle olduğunuz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum, yaklaşan ramazan bayramınız şimdiden mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

İftar programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Burak Çelik, Şehit yakınları ve Gaziler ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ve gaziler dernek başkanı Yakup söğüt katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.