whatsapp

Kaymakam Erdoğan, fidanlık üretim tesislerinde inceleme yaptı

EKONOMİ 15.06.2020 - 12:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, fidanlık üretim tesislerinde inceleme yaptı

Seydişehir Kaymakam’ı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Orman Bölge müdürü Alparslan Ünsal, Ağaçlandırma Daire Başkanı İbrahim Yüzer, Orköy Daire Başkanı Musa Şen, Orman Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Ülküdür ile birlikte Orman Fidanlık Şefliğinde çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Vatandaşların orman ve orman ürünlerinden faydalanarak, gelir sepetinin genişletilmesi gerektiğini belirten Kaymakam Aydın Erdoğan, ormanlara herkesin sahip çıkması gerektiğini, yeşilin ve doğanın korunması için ağaç dikmenin önemini bildiklerini ve ilçede de en iyi şekilde uygulanacağını söyledi. Ziyaretin ardından Kaymakam Erdoğan ve beraberindekiler, fidanlıkta 55 çeşit bitkinin ekimi planlanan alanlarda ve yapılan çalışmaları incelemelerinin ardından ayrıldılar.

Seydişehir Kaymakam’ı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Orman Bölge müdürü Alparslan Ünsal, Ağaçlandırma Daire Başkanı İbrahim Yüzer, Orköy Daire Başkanı Musa Şen, Orman Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Ülküdür ile birlikte Orman Fidanlık Şefliğinde çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Vatandaşların orman ve orman ürünlerinden faydalanarak, gelir sepetinin genişletilmesi gerektiğini belirten Kaymakam Aydın Erdoğan, ormanlara herkesin sahip çıkması gerektiğini, yeşilin ve doğanın korunması için ağaç dikmenin önemini bildiklerini ve ilçede de en iyi şekilde uygulanacağını söyledi.

Ziyaretin ardından Kaymakam Erdoğan ve beraberindekiler, fidanlıkta 55 çeşit bitkinin ekimi planlanan alanlarda ve yapılan çalışmaları incelemelerinin ardından ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.