whatsapp

Kaymakam Erdoğan, Dekan Kahraman’ı ziyaret etti

GÜNDEM 27.01.2021 - 18:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, Dekan Kahraman’ı ziyaret etti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve beraberindeki heyet Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette üniversitenin yeni bölümlerin durumu hakkında değerlendirme yapıldı. Ayrıca üniversite ile kamu kurum kuruluşları ve özel sektör işbirliği içerisinde ortak yapılabilecek konular üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Dekan Prof. Dr. Ali Kahraman, Kaymakam Erdoğan ve heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında, Seydişehir’e Üniversite olarak her türlü katkıya hazır olduklarını bildirdi. Sohbet ortamında geçen konuşmalardan sonra Kaymakam Erdoğan ve heyet, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kahraman’a yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Erdoğan’a Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca eşlik etti.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve beraberindeki heyet Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette üniversitenin yeni bölümlerin durumu hakkında değerlendirme yapıldı. Ayrıca üniversite ile kamu kurum kuruluşları ve özel sektör işbirliği içerisinde ortak yapılabilecek konular üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Dekan Prof. Dr. Ali Kahraman, Kaymakam Erdoğan ve heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında, Seydişehir’e Üniversite olarak her türlü katkıya hazır olduklarını bildirdi.

Sohbet ortamında geçen konuşmalardan sonra Kaymakam Erdoğan ve heyet, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kahraman’a yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Erdoğan’a Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.