whatsapp

Kaymakam’dan haberler

SİVİL TOPLUM 17.01.2019 - 13:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam’dan haberler

Sendika; Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci Kaymakam Aydın Erdoğan’ ı Makamında Ziyaret Etti Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmencİ ve yönetim kurulu üyeleri ile Seydişehir Şubesi Başkanı Ferhat Çelikbaş Kaymakam Aydın Erdoğan’ ı makamında ziyaret etti. Kitap yarışması; Kitap Yarışmasında Dereceye Giren Rukiye Doğan Kaymakam Erdoğan’ ı Makamında Ziyaret Etti Mevlîd-i Nebî Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertiplenen “Dinim İslam Temel Bilgiler” kitap yarışmasında; lise kategorisinde birinci olarak umre ödülü kazanan İlçemiz Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencisi Rukiye Doğan Kaymakam Aydın Erdoğan’ ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan; İlçemizden 2000 öğrencinin katıldığı bilgi yarışmalarında emeği geçen Müftülük personeli ile Milli Eğitim Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, lise kategorisi birincisi Rukiye Doğan’  ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Esnaf ziyareti Kaymakam Aydın Erdoğan esnaf ziyaretlerine Hürriyet Caddesinde faaliyet gösteren Gülpınar Akvaryum ile devam etti. İşyeri sahibi Kemal Gülpınar ile çay içip, sohbet eden Kaymakam Erdoğan bol kazançlar temennisinde bulundu. Kaymakam Aydın Erdoğan esnaf ziyaretlerine Hürriyet Caddesinde bulunan Gülpınar Akvaryum ile devam etti. İşyeri sahibi Kemal Gülpınar ile çay içip, sohbet eden Kaymakam Erdoğan bol kazançlar temennisinde bulundu.

Sendika;

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci Kaymakam Aydın Erdoğan’ ı Makamında Ziyaret Etti

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmencİ ve yönetim kurulu üyeleri ile Seydişehir Şubesi Başkanı Ferhat Çelikbaş Kaymakam Aydın Erdoğan’ ı makamında ziyaret etti.

Kitap yarışması;

Kitap Yarışmasında Dereceye Giren Rukiye Doğan Kaymakam Erdoğan’ ı Makamında Ziyaret Etti

Mevlîd-i Nebî Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertiplenen “Dinim İslam Temel Bilgiler” kitap yarışmasında; lise kategorisinde birinci olarak umre ödülü kazanan İlçemiz Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencisi Rukiye Doğan Kaymakam Aydın Erdoğan’ ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan; İlçemizden 2000 öğrencinin katıldığı bilgi yarışmalarında emeği geçen Müftülük personeli ile Milli Eğitim Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, lise kategorisi birincisi Rukiye Doğan’  ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Esnaf ziyareti

Kaymakam Aydın Erdoğan esnaf ziyaretlerine Hürriyet Caddesinde faaliyet gösteren Gülpınar Akvaryum ile devam etti. İşyeri sahibi Kemal Gülpınar ile çay içip, sohbet eden Kaymakam Erdoğan bol kazançlar temennisinde bulundu. Kaymakam Aydın Erdoğan esnaf ziyaretlerine Hürriyet Caddesinde bulunan Gülpınar Akvaryum ile devam etti. İşyeri sahibi Kemal Gülpınar ile çay içip, sohbet eden Kaymakam Erdoğan bol kazançlar temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.