whatsapp

Kayıp kız çocuğu bulundu!

ASAYİŞ 02.09.2019 - 22:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kayıp kız çocuğu bulundu!

Seydişehir’de dün kaybolan 16 yaşındaki çocuk polis ekiplerince yolda bulundu. Seyyid Harun mahallesindeki evinden dün sabah saatlerinde ayrılan sonra haber alınamayan Fatma Dolu’yu arama çalışmaları güvenlik güçleri, yakınları ve mahalle sakinlerince gece boyunca sürdürüldü. Fatma Dolu, çalışmalar sırasında şehir dışında yol üzerinde polis ekiplerince bulunduğu belirtildi. Emniyete götürülen Fatma Dolu’nun ailesi çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, aile, kızlarını bulmak için seferber olan polis ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Seydişehir’de dün kaybolan 16 yaşındaki çocuk polis ekiplerince yolda bulundu.

Seyyid Harun mahallesindeki evinden dün sabah saatlerinde ayrılan sonra haber alınamayan Fatma Dolu’yu arama çalışmaları güvenlik güçleri, yakınları ve mahalle sakinlerince gece boyunca sürdürüldü.

Fatma Dolu, çalışmalar sırasında şehir dışında yol üzerinde polis ekiplerince bulunduğu belirtildi. Emniyete götürülen Fatma Dolu’nun ailesi çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, aile, kızlarını bulmak için seferber olan polis ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.