whatsapp

Kardelen anaokulunda Atatürk sergisi

EĞİTİM 01.11.2019 - 01:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kardelen anaokulunda Atatürk sergisi

Seydişehir Kardelen Anaokulu tarafından ‘Atatürk, Bayrağımız ve Çocuk’ konulu sergi açıldı. Okulun salonundaki açılışa Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Emniyet Müdür Kasım Özdemir katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle veli-öğrenci işbirliği ile düzenlenen etkinlikte farklı teknikler kullanılarak yapılan eserler sergilendi. Kaymakam Erdoğan etkinlikte emeği geçen okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilere teşekkür etti. Okul Müdürü Dilek Kara, katılımcılara teşekkür etti.

Seydişehir Kardelen Anaokulu tarafından ‘Atatürk, Bayrağımız ve Çocuk’ konulu sergi açıldı.

Okulun salonundaki açılışa Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Emniyet Müdür Kasım Özdemir katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle veli-öğrenci işbirliği ile düzenlenen etkinlikte farklı teknikler kullanılarak yapılan eserler sergilendi.

Kaymakam Erdoğan etkinlikte emeği geçen okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilere teşekkür etti.

Okul Müdürü Dilek Kara, katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.