whatsapp

Kampüs eğitim kurumları sabit fiyat kampanyası

EĞİTİM 31.07.2019 - 12:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kampüs eğitim kurumları sabit fiyat kampanyası

Bu sene eğitim hayatına başlayacak olan Kampüs Okulları iddialı bir kampanya ile açılış yapıyor. Kurucu Müdür Serdar Genç yaptığı açıklamada: “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız kampanyayı bu hafta halkımıza duyurduk. Ülkemizin bir süredir içinde bulunduğu dar boğazın farkındayız. Halkımızın da bundan fazlasıyla etkilendiğini biliyoruz. Sunacağımız kaliteli eğitimin her kitle için ulaşılabilir olması bizim için çok önemli. Bu sebeple bir yandan hızla inşaatımızı devam ettirirken diğer yandan halkımızın bütçe engelini de kaldırabilmek için uzun süredir akıl yürütüyoruz. Nihai olarak ‘Sabit Fiyat’ kampanyamızı şekillendirdik. Enflasyon oranlarının belirsizliği müstakbel velilerimiz için de önemli bir soru işaretiydi. Bu kampanyamızla bu önemli soruya bir cevap vermiş olduk. Fırsat eşitliğinin sağlanması öncelikle eğitim camiası için önemli bir görev. Cevherin hangi maddi sınıfta olduğunu önceden kestirmemiz mümkün değil. Bu yüzden halkımızın tamamının ulaşabileceği bir okul olacağız. İlkokul 1. Sınıfa kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimize ilkokul hayatı süresince yani 4 yıl, ayda 849 Lira sabit fiyat garantisi veriyoruz. Ortaokul öğrencilerimize ise ortaokul hayatı boyunca yani 4 yıl, ayda 899 Lira sabit fiyat garantisi veriyoruz. Anadolu Lisesi öğrencilerimizin de 4 yıllık lise hayatı süresince 999 Liralık sabit taksitler ile eğitim almasını sağlıyoruz. Ülkemizin ve halkımızın bu darboğazdan geçerken Çocuklarımızın geleceğinin ekonomik kaygılara takılmaması adına enflasyonla topyekûn mücadele için kendi alanımızda elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.”

Bu sene eğitim hayatına başlayacak olan Kampüs Okulları iddialı bir kampanya ile açılış yapıyor. Kurucu Müdür Serdar Genç yaptığı açıklamada:

“Uzun süredir üzerinde çalıştığımız kampanyayı bu hafta halkımıza duyurduk. Ülkemizin bir süredir içinde bulunduğu dar boğazın farkındayız. Halkımızın da bundan fazlasıyla etkilendiğini biliyoruz. Sunacağımız kaliteli eğitimin her kitle için ulaşılabilir olması bizim için çok önemli. Bu sebeple bir yandan hızla inşaatımızı devam ettirirken diğer yandan halkımızın bütçe engelini de kaldırabilmek için uzun süredir akıl yürütüyoruz. Nihai olarak ‘Sabit Fiyat’ kampanyamızı şekillendirdik. Enflasyon oranlarının belirsizliği müstakbel velilerimiz için de önemli bir soru işaretiydi. Bu kampanyamızla bu önemli soruya bir cevap vermiş olduk.

Fırsat eşitliğinin sağlanması öncelikle eğitim camiası için önemli bir görev. Cevherin hangi maddi sınıfta olduğunu önceden kestirmemiz mümkün değil. Bu yüzden halkımızın tamamının ulaşabileceği bir okul olacağız.

İlkokul 1. Sınıfa kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimize ilkokul hayatı süresince yani 4 yıl, ayda 849 Lira sabit fiyat garantisi veriyoruz. Ortaokul öğrencilerimize ise ortaokul hayatı boyunca yani 4 yıl, ayda 899 Lira sabit fiyat garantisi veriyoruz. Anadolu Lisesi öğrencilerimizin de 4 yıllık lise hayatı süresince 999 Liralık sabit taksitler ile eğitim almasını sağlıyoruz.

Ülkemizin ve halkımızın bu darboğazdan geçerken Çocuklarımızın geleceğinin ekonomik kaygılara takılmaması adına enflasyonla topyekûn mücadele için kendi alanımızda elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.