whatsapp

Kadınlar günü etkinlik geliri Mehmetçik vakfına bağışlandı

SİVİL TOPLUM 06.03.2018 - 11:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kadınlar günü etkinlik geliri Mehmetçik vakfına bağışlandı

Seydişehir’de faaliyet gösteren Kuaförüm Seda Gelinlin organizasyonunda düzenlenen kadınlar günü etkinliğinde elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı.
Belediye düğün salonunda gerçekleşen etkinlikte açıklamalarda bulunan Kuaför gelinlik iş eri sahibi Seda Divleli, Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde beraber olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bunun yanında yardıma ihtiyacı olan ailelere de yardımda bulunduklarını kaydeden Seda Divleli,  ‘’ İmkânlarımız ölçüsünde gönüllülük ilkesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizimde çorbada tuzumuz olsun deyip, sizlerinde desteği ile elde etiğimiz bu geliri, Mehmetçik Vakfına bağışlamak istiyoruz. Geçmişten günümüze kadar ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canı pahasına çarpışan, bizleri koruyan, ebediyete intikal etmiş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu organizasyonda bize desteğini esirgemeyen kaymakam Aydın Erdoğan’a, Belediye Başkanı Mehmet Tuta’a, Siyasi Parti ilçe başkanlarımıza, kadın kolları temsilcilerine, Bayan Muhtar Gülbüs Erdoğan’a bizleri yalnız bırakmayıp buraya kadar gelen sizlere şahsım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Seydişehir’de faaliyet gösteren Kuaförüm Seda Gelinlin organizasyonunda düzenlenen kadınlar günü etkinliğinde elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı.

Belediye düğün salonunda gerçekleşen etkinlikte açıklamalarda bulunan Kuaför gelinlik iş eri sahibi Seda Divleli, Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde beraber olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bunun yanında yardıma ihtiyacı olan ailelere de yardımda bulunduklarını kaydeden Seda Divleli,  ‘’ İmkânlarımız ölçüsünde gönüllülük ilkesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizimde çorbada tuzumuz olsun deyip, sizlerinde desteği ile elde etiğimiz bu geliri, Mehmetçik Vakfına bağışlamak istiyoruz. Geçmişten günümüze kadar ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canı pahasına çarpışan, bizleri koruyan, ebediyete intikal etmiş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu organizasyonda bize desteğini esirgemeyen kaymakam Aydın Erdoğan’a, Belediye Başkanı Mehmet Tuta’a, Siyasi Parti ilçe başkanlarımıza, kadın kolları temsilcilerine, Bayan Muhtar Gülbüs Erdoğan’a bizleri yalnız bırakmayıp buraya kadar gelen sizlere şahsım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.