whatsapp

Judo zafer turnuvası kupa töreni

SPOR 15.08.2016 - 11:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Judo zafer turnuvası kupa töreni

Minikler ve süper minikler kategorilerinde Seydişehir kapalı spor salonunda düzenlenen judo turnuvalarının ödül töreni yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer   turnuvasına Konya, Hatay, İçel, Nevşehir, Kütahya,Sinop ,Samsun , Aksaray, Niğde, Sivas ve Afyonkarahisar illerinden 430 sporcu katılmıştı. Turnuvada Süper Erkeklerde Konya Meram Bel. Seydişehir Bel. Selçuklu; Kızlarda ise Konya meram, Selçuklu, Aksaray takım halinde dereceye girdi. Turnuvada 16 kupa ve 160 madalya sahiplerini buldu. Kupa ve madalyaları,  Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Seydişehir Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit, Seydişehir Belediye Başkanı vekili Mevlüt Güray, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Konya Judo il temsilcisi Hüsamettin Çelik ve antrenörler tarafından sahiplerine verildi.
Minikler ve süper minikler kategorilerinde Seydişehir kapalı spor salonunda düzenlenen judo turnuvalarının ödül töreni yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer   turnuvasına Konya, Hatay, İçel, Nevşehir, Kütahya,Sinop ,Samsun , Aksaray, Niğde, Sivas ve Afyonkarahisar illerinden 430 sporcu katılmıştı.

Turnuvada Süper Erkeklerde Konya Meram Bel. Seydişehir Bel. Selçuklu; Kızlarda ise Konya meram, Selçuklu, Aksaray takım halinde dereceye girdi.

Turnuvada 16 kupa ve 160 madalya sahiplerini buldu.

Kupa ve madalyaları,  Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Seydişehir Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit, Seydişehir Belediye Başkanı vekili Mevlüt Güray, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Konya Judo il temsilcisi Hüsamettin Çelik ve antrenörler tarafından sahiplerine verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.