whatsapp

İyi partiden seçmene teşekkür

SİYASET 26.06.2018 - 23:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi partiden seçmene teşekkür

Seçim sonuçlarının Vatana Millete Devletimize ve Türk-İslam alemine hayırlı ve güzel neticeler getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.
Kazanan Parti ve Milletvekillerinin güzel hizmetler vermesini dilerim.Allah yar ve yardımcıları olsun. İYİ Parti teşkilatı olarak bu süreçte bizler de kırıp dökmeden kalp kırmadan çamur atmadan iftira etmeden dürüst bir seçim kampanyası yürütmeye özen gösterdik.Her konuşmamda biz ''Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü.'' diyerek hep bu düşünce ile hareket ettik ve konuşma üslubumuzu bu çizgide tutmaya özen gösterdik. Her türlü yalan iftiralara rağmen,ekranların yasaklanması,basının yer vermemesi ve Belediyelerden yasal haklarımız olan duyurularımızın bile yapılmamasına,5 aylık bir parti olmamıza rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisinde 43 Milletvekili ile temsil edilebilecek 10'un üzerinde bir oy veren Türk Milletine teşekkür ediyorum. Hazineden yardım almadan,iddia edildiği gibi karanlık yerlerden herhangi bir maddi desteğimiz olmadan Seydişehir'de bir gurup arkadaşla özverili bir mücadele verdik.Seydişehir halkı bu özverili çalışmamızın karşılığını vererek Şahsıma ve Teşkilatlarımıza teveccüh ederek bizi ilçemizde 3. PARTİ yaparak ve hem TÜRKİYE hem de KONYA ortalamasının üzerinde oy vererek bize güvenlerini göstermişlerdir. Biz de bu günden itibaren Seydişehir'in ve Seydişehir Halkının hizmetinde yorulmadan koşacağız. Beş aylık bir parti olarak baskı ve zulme rağmen İYİ Partiye, çalışma arkadaşlarıma ve Şahsıma verdiğiniz destekten dolayı, Partim, Yönetim Kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim. Yılmaz Dönderici /İyi Parti İlçe Başkanı
Seçim sonuçlarının Vatana Millete Devletimize ve Türk-İslam alemine hayırlı ve güzel neticeler getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

Kazanan Parti ve Milletvekillerinin güzel hizmetler vermesini dilerim.Allah yar ve yardımcıları olsun.

İYİ Parti teşkilatı olarak bu süreçte bizler de kırıp dökmeden kalp kırmadan çamur atmadan iftira etmeden dürüst bir seçim kampanyası yürütmeye özen gösterdik.Her konuşmamda biz ''Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü.'' diyerek hep bu düşünce ile hareket ettik ve konuşma üslubumuzu bu çizgide tutmaya özen gösterdik.

Her türlü yalan iftiralara rağmen,ekranların yasaklanması,basının yer vermemesi ve Belediyelerden yasal haklarımız olan duyurularımızın bile yapılmamasına,5 aylık bir parti olmamıza rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisinde 43 Milletvekili ile temsil edilebilecek 10'un üzerinde bir oy veren Türk Milletine teşekkür ediyorum.

Hazineden yardım almadan,iddia edildiği gibi karanlık yerlerden herhangi bir maddi desteğimiz olmadan Seydişehir'de bir gurup arkadaşla özverili bir mücadele verdik.Seydişehir halkı bu özverili çalışmamızın karşılığını vererek Şahsıma ve Teşkilatlarımıza teveccüh ederek bizi ilçemizde 3. PARTİ yaparak ve hem TÜRKİYE hem de KONYA ortalamasının üzerinde oy vererek bize güvenlerini göstermişlerdir.

Biz de bu günden itibaren Seydişehir'in ve Seydişehir Halkının hizmetinde yorulmadan koşacağız.

Beş aylık bir parti olarak baskı ve zulme rağmen İYİ Partiye, çalışma arkadaşlarıma ve Şahsıma verdiğiniz destekten dolayı, Partim, Yönetim Kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim.

Yılmaz Dönderici /İyi Parti İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.