whatsapp

İYİ Partiden eğitim öğretim yılı mesajı

SİYASET 08.09.2019 - 20:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Partiden eğitim öğretim yılı mesajı

İYİ Parti Seydişehir ilçe başkanlığı, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayınladı. İYİ Parti İlçe başkanı Yılmaz Dönderici mesajında şu konulara değindi: “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın sevincini yaşarken; değerli anne ve babaları da yavrularını sevgiyle, ümitle okula hazırlanmanın güzelliğini ve tatlı telaşını yaşıyorlar. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, sorgulayan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle; 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, ailelerine ve tüm eğitim camiamıza başarılarla dolu hayırlı bir yıl olarak geçmesini dilerim.”

İYİ Parti Seydişehir ilçe başkanlığı, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti İlçe başkanı Yılmaz Dönderici mesajında şu konulara değindi: “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın sevincini yaşarken; değerli anne ve babaları da yavrularını sevgiyle, ümitle okula hazırlanmanın güzelliğini ve tatlı telaşını yaşıyorlar. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, sorgulayan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle; 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, ailelerine ve tüm eğitim camiamıza başarılarla dolu hayırlı bir yıl olarak geçmesini dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.